Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 13.10.2005 09:38

no strasznie obraźliwe .....
"wystarczy popatrzeć kto na tamtym forum jest administratorem " czy cos takiego .....możliwe ze to bylo podobne zdanie ...... jeszcze pamietam co pisze :))))

przeciez to fakty .....wykreslilam tylko dlatego ze nie bylam potem pewna czy "moderatorem" czy "administratorem" :))))) to cała moja obraźliwośc na ktorej w tej chwili chcesz zrobić szum......

No coż "obraźliwość " jest pojeciem bardzo wzglednym .....

Macie moje przeprosiny podwójne :)))
wybaczcie ale to "ten niski poziom TWA" ...wiesz JoeF nie wymagaj ode mnie za dużo .....ja naprawde Wam nigdy nie dorównam ......
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 13.10.2005 09:45

E tam ,te drugie forum to same mięczaki ,nie ma o czym gadać nawet,a tutaj są w ukryciu i dobrze to ich wybór.No to na tyle.Acha, administrator tamtejszy to straszna płaksa.
dytchen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dytchen » 13.10.2005 09:50

Wrocilam wlasnie od lekarza (a psik :!: )

Generale, ja wiedzialam, ze tak bedzie 8O , te mundurki nie sa na taka pogode :( jezeli mamy je nosic, to jakies futerko by sie na to przydalo :lol: :lol: :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 13.10.2005 09:50

Hmmmmm Panowie widzę są strrrrrasznie drażliwi. 8O
Jak pisałam wczesniej mania prześladowcza. A może ...niedowartosciowanie. Czujecie się niepewnie czy jak ? Mimo tego ze macie władzę absolutną :?: 8O No wiecie :? a podobno to kobiecie nigdy nie dogodzi :lol:
A co do naszego "niskiego" poziomu . No cóż... naprawdę Wam ciężko dorównać 8O Myślę że nawet nie będziemy próbowali.
Wolimy pisać od serca :wink:
Jak będę chciała poczytać cos "na temat" i bardzo konkretnego wiem gdzie sie udać :wink:
pozdrawiam drugie forum :)
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 13.10.2005 09:54

dytchen napisał(a):Wrocilam wlasnie od lekarza (a psik :!: )

Generale, ja wiedzialam, ze tak bedzie 8O , te mundurki nie sa na taka pogode :( jezeli mamy je nosic, to jakies futerko by sie na to przydalo :lol: :lol: :lol:

Na zdrowie !!!!<to do "a psik" :lol: >
A co do futerka...nooo ...wiesz... jak nie wystarcza to co masz to do kuśnierza by trzeba :roll: :lol: :lol: :lol:
Sponsorzy myślę nam zafundują :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 13.10.2005 09:58

aha tak w ogóle...... ludzie spójrzcie na to z boku i się pośmiejcie z samych siebie .... ( nie tylko ja jestem tu śmieszna )

PRZYPOMINAMY WSZYSCY DZIECI W PIASKOWNICY

siedza sobie w niej malutka Renia, Mała Edytka, na boku na ławeczce siedzi mała Anetka ..... Monika jeszcze przychodzi z mamusia ....
chodzi z łopatką Janszek , wpada na chwilę Robercik , często tez wchodzi za nim malutki Józio..... jest jeszcze pare innych Maluchów ...

wszyscy kopiemy sobie dołki , robimy babki , gotujemy zupy z listków z piaskiem w foremkach ..... czasem jak nam ktoś zabierze łopatkę lub samochodzik to walimy drugą albo wsadzamy patyka w oko sąsiada ..... używamy przy tym słow znanych naszym rodzicom z podwórka ......
wiele z nas też krzyczy na drugiego, co niektórzy wraźliwsi nawet płaczą i biegną po pomoc do kolegi albo kolezanki ....... inni się nie odzywają bo akurat robią bardzo ważne babki albo nie wiedzą co powiedzieć ......
w pewnym momencie zabawa zrobiła sie za nudna .... nic się nie działo ...... jeden Maluch chciał pobawić się w "stary niedziewdź mocno śpi" i chcial żeby inni bawili sie nim ....
nie wszyscy chcieli iśc bo część chciała nadal robić babki z piasku , kopać dolki, dziewczyny gotowały bezsensowną zupę ktorą potem same jadły częstując innych przy okazji ... bezsensu zabawa oczywiście ale widać niektorym maluchom sie podobało.....
No to w końcu obok zbudowano drugą piaskownicę .... teraz juz nie ma problemu .... mozna wziąść swoje zabawki i iść do drugiej i tam bawic się w berka albo robić inne babki, jak ktoś chce to może nawet w kólko graniaste, można też wpaść z wizytą do drugiej piaskownicy i poptrzeć co mowią dziewczynki i kto kogo obgaduje ...

przepraszam za niski poziom tego tekstu ..... ja jestem tylko z TWA.
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 13.10.2005 10:01

Noooo koleżanko - jestem wstrząśnięta "niskim" poziomem tego tekstu 8O Ja tam też się nie znam :oops: Jestem tylko z TWA :(
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 13.10.2005 10:24

Strasznie ten samolot "nisko" lata tam można się wznieść "Windą do nieba"- taj jak "śpiewała" Mandaryna. :wink:

Pozdrawiam
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 13.10.2005 10:29

platon napisał(a):E tam ,te drugie forum to same mięczaki ,
- o za to ostatnie słowo dostałem kiedyś nawet "upomnienie" mailowe od obecnej władzy. :lol: więc możesz i Ty się tego spodziewać.

Pozdrawiam :wink:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 13.10.2005 10:32

krakuscity napisał(a):
platon napisał(a):E tam ,te drugie forum to same mięczaki ,
- o za to ostatnie słowo dostałem kiedyś nawet "upomnienie" mailowe od obecnej władzy. :lol: więc możesz i Ty się tego spodziewać.

Pozdrawiam :wink:

mam to w dupie :D oczywiście jak mawia Jacunio
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 13.10.2005 10:33

krakuscity napisał(a):Strasznie ten samolot "nisko" lata tam można się wznieść "Windą do nieba"- taj jak "śpiewała" Mandaryna. :wink:

Pozdrawiam

Jak się można tak samo wznieść jak ona śpiewała to ja już wolę nisko :twisted: polatać :lol:
dytchen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dytchen » 13.10.2005 11:02

Gdzie jest Drusi ??? 8O Poszla sobie 8O i zabrala moja lopatke :!: :( :( :( :( :( :( :(

Kto sie teraz ze mna bedzie bawil :cry: :cry: :cry:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 13.10.2005 11:06

se posłam bo ty mi zablałaś wiadelko!!bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry:
dytchen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dytchen » 13.10.2005 11:11

wcale ci nie saplalam :!: tam lesy w logu :!:
dytchen
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dytchen » 13.10.2005 11:14

psyjcies pobawic sie se mna? zbudujemy duuuuuuuuuuuzy zamek...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 95
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone