Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 13.10.2005 07:29

Kako je dobro Kolego :lol:
Że nam niby sex w głowie :?: 8O Skądże znowu :oops: :lol: :P
aneta_jacek
Cromaniak

Postnapisał(a) aneta_jacek » 13.10.2005 07:40

kjedi napisał(a):Czy
naprawdę tak musi boleć? chyba tak bom w Polsce a Polak Polakowi wilkiem- a ja ukochałem to miejsce więc boli po wielokroć,
czy tu naprawdę miejsca za mało?
czy naprawdę trzeba psuć to co radowało tak wielu? A może ja to źle pojmuję
czy tak mało tu miejsca na ambicje?
A może to ja nic nic rozumiem bo kochałem miłością czystą-bez oglądania się na to co ,kto , komu itp.
Może znajdzie się ktoś kto jest mi w stanie to wytłumaczyć?
P.S. A jeszcze niedawno nie wierzyłem - przepraszam- myślę że wiedza ci których przepraszam.
"Nic już nie bedzie takie jak dawniej" - z wyjątkiem CHORWACJI
spłakany
kjedi

Krzysiu daj spokoj :) ......

znasz termin "władza absolutna" .....wiele osob znanych w historii pragnelo do niej dazyc .... Cezar, Stalin, Hitler .... nie wazne czy to forum chorwackie czy wielkie panstwo .... sa ludzie ktorrzy wiele rzeczy probuja traktowac jak swoja wlasnosc ....

hahaha

PS Krzysiek - mowilam ( ja juz to widzialm dawno ale gralismy jeszcze troszke ) ......to niuniknione - za duzo bogów na tym panteonie :))) i zrobil sie tłok :))))

PS zapraszamy do nas ..... u nas nikt nie bedzie "administrowal" i doskonale wiesz o czym mowie ....a zloty mozemy zrobic dwa - do wyboru :)
Ostatnio edytowano 13.10.2005 07:59 przez aneta_jacek, łącznie edytowano 1 raz
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 13.10.2005 07:49

Coś mi się przypomniało - wczoraj miałam dzień wojskowy :wink: :lol: -
mundury pewnej armii tak nieodparcie dążącej do władzy były takiego zimnego stalowego koloru :? Takie szare i smutne ...
aneta_jacek
Cromaniak

Postnapisał(a) aneta_jacek » 13.10.2005 07:56

krakuscity napisał(a):Kako je dobro..... koleżanki. Wam z rana tylko sex w głowie (i wieczorem też) :lol:

A gdzieś indziej tak ważne się dzieją rzeczy.
Przydzielanie stanowisk- 8O kto głośniej klaska ten bliżej władzy :wink: Pozdrawiam

Ech Krakusie .... :)

bylo startowac w wyborach :))
jakby sie dobrze "posmarowalo" i "pośpiwało"
( np taka piosenka: tralalallalalaal wlazłes między wrony pokracz jak i one tralalalalalaalalla ) to moze jaką teke by sie dostało ;) ....

Nawet Lepper chce handlowac "poparciem" .... co za zgodnosc w czasie i przestrzeni hahahhahaah

a tak .........zobacz co Cie czeka ........
latasz na gape liniami lotniczyni TWA - własciwie to nikt jeszcze u nas nie sprawdzal biletow hahahahah
( moj maz po cichu siada sobie w przedziale bagazowym ....) .....

no ale mamy kilka miejsc dla VIP-ów ( co lot kto inny dostanie najlepszy fotel zeby bylo w miare sprawiedliwie :)) )

Pozdrawiam
volumen
Cromaniak

Postnapisał(a) volumen » 13.10.2005 08:11

Widzę, że linie lotnicze TWA mają "wielką klasę". Cóż... jaki sponsor, taka klasa...
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 13.10.2005 08:13

Kochane tWA - czy my mamy w końcu pilota ! :?: Kolega Krakus dostał nominację ale do tej pory nie potwierdził że przyjmuje 8O
Latanie jako VIP też ma swoje dobre strony no ale sam autopilot nam nie wystarczy... może się popsuć 8O I co wtedy !!! 8O Hę ???
pan_i_władca
Turysta

Postnapisał(a) pan_i_władca » 13.10.2005 08:27

drusilla napisał(a):Kochane tWA - czy my mamy w końcu pilota ! :?: Kolega Krakus dostał nominację ale do tej pory nie potwierdził że przyjmuje 8O
Latanie jako VIP też ma swoje dobre strony no ale sam autopilot nam nie wystarczy... może się popsuć 8O I co wtedy !!! 8O Hę ???

Uratuję Was i jakoś wylądujecie .....

ktos mi musi gotować obiady i sprzątać w domu :))))))))
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 13.10.2005 08:36

aneta_jacek napisał(a):
kjedi napisał(a):Czy
naprawdę tak musi boleć? chyba tak bom w Polsce a Polak Polakowi wilkiem- a ja ukochałem to miejsce więc boli po wielokroć,
czy tu naprawdę miejsca za mało?
czy naprawdę trzeba psuć to co radowało tak wielu? A może ja to źle pojmuję
czy tak mało tu miejsca na ambicje?
A może to ja nic nic rozumiem bo kochałem miłością czystą-bez oglądania się na to co ,kto , komu itp.
Może znajdzie się ktoś kto jest mi w stanie to wytłumaczyć?
P.S. A jeszcze niedawno nie wierzyłem - przepraszam- myślę że wiedza ci których przepraszam.
"Nic już nie bedzie takie jak dawniej" - z wyjątkiem CHORWACJI
spłakany
kjedi

Krzysiu daj spokoj :) ......

znasz termin "władza absolutna" .....wiele osob znanych w historii pragnelo do niej dazyc .... Cezar, Stalin, Hitler .... nie wazne czy to forum chorwackie czy wielkie panstwo .... sa ludzie ktorrzy wiele rzeczy probuja traktowac jak swoja wlasnosc ....

hahaha

PS Krzysiek - mowilam ( ja juz to widzialm dawno ale gralismy jeszcze troszke ) ......to niuniknione - za duzo bogów na tym panteonie :))) i zrobil sie tłok :))))

PS zapraszamy do nas ..... u nas nikt nie bedzie "administrowal" i doskonale wiesz o czym mowie ....a zloty mozemy zrobic dwa - do wyboru :)

Jakie propozycje? też nie lubię być wpisywany w układy własnościowe
Jurek
Cromaniak

Postnapisał(a) Jurek » 13.10.2005 08:39

"To było nieuniknione...
Dzisiaj rano "luźnowątkowcy" przystąpili do obraźliwej krytyki ale nie chce mi się z nimi gadać"

Są to słowa Józka ktore dziś przeczytałem na "nowym forum".
Przeczytałem cały wątek luźnowątkowców, i nigdzie nie dopatrzyłem się obraźliwej krytyki. Wręcz odwrotnie !

Czy mnie coś omineło ? czy komuś coś odj...........

Z całym szacunkiem dla wszystkich forumowiczów.

Ps. Myślę,że jak juz koniecznie ktoś chciał być twórcą jakiegoś forum, to mógł stworzyć tematycznie inne (Plagiat) i wtedy zapraszać na nie, tych samych forumowiczów . Proponuje forum kwiatowe :lol: , mój pierwszy post brzmiał by tak : Dlaczego kwiaty rosną korzeniem w dół, a nie na odwrót? I tu można dać czadu !!!!!!!!
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 13.10.2005 08:44

Jurek - to chyba mnie też coś ominęło 8O I pewnie nie tylko mnie 8O
Jestem za opcją namber tu :D - że komuś coś od....teges :P :lol:
A myślałam ze to ja jestem specem od teorii spiskowej dziejów 8O
To jakas mania prześladowcza chyba 8O
aneta_jacek
Cromaniak

Postnapisał(a) aneta_jacek » 13.10.2005 09:04

Jurek napisał(a):"To było nieuniknione...
Dzisiaj rano "luźnowątkowcy" przystąpili do obraźliwej krytyki ale nie chce mi się z nimi gadać"

Przeczytałem cały wątek luźnowątkowców, i nigdzie nie dopatrzyłem się obraźliwej krytyki. Wręcz odwrotnie !

Ps. Myślę,że jak juz koniecznie ktoś chciał być twórcą jakiegoś forum, to mógł stworzyć tematycznie inne (Plagiat) i wtedy zapraszać na nie, tych samych forumowiczów . Proponuje forum kwiatowe :lol: , mój pierwszy post brzmiał by tak : Dlaczego kwiaty rosną korzeniem w dół, a nie na odwrót? I tu można dać czadu !!!!!!!!

Jurku..... poznaliśmy sie zlocie i ja wierze w to co widziałam. Widziałam to co bylo super i to co sprawiało ze "coś mi nie grało" Nie chciałam o tym pisać bo bez dowodów nie warto ....

Adres "drugiego forum" zaczął chodzić po cichu i był "dla wybranych" ale nie trzeba być w ABW żeby go znaleść i poczytać. Od dawna byli tu równi i równiejsi ..... każda osoba to widziała chyba że chciała "nie widzieć" co też się zdarzało.

Wiele osob bardzo długo było bezstronnych ..... między innymi ja sama
( wystarczy poczytać moję posty wcześniejsze jak ktoś nie wierzy)

Wyszła też propozycja małej stronki wszystkich cromaniaków ( to byl tylko projekt pokazania że forum moze być wspolne i może łaczyć ) hm..... łudziłam się pare dni że to co po cichu mowiło się na zlocie jest wyolbrzymiane i nieprawdzie, że może ktoś przesadza. Potem złudzenia miałam coraz mniejsze.

Reasumując coby za długo nie ględzić .....

..... tak jak w życiu są partie polityczne tak tu a kupą ludzie czują się silniejsi. Ja tez nie bedę występować jako poseł niezrzeszony bo ..... wiemy wszyscy ile tacy znaczą w sejmie ;)

Co do poziomu TWA ( przykro że jest taki niski naprawde, widać co lepsze osoby powędrowały na drugą stronę ;) )

ja tylko powiem truzim:) kamień rzucony w jedna stronę ...... szybko może wrócić z podwójnym impetem.

Ja osobiście przepraszam wielkich z tamtego forum za jakiekolwiek aluzje nasze ( daleko nam do obrażania ale to moja opinia) ...... zastanawiam się tylko ko był tym kto rzucił pierwszy kamień ..... ;)

Pozdrawiamy "drugie forum"
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 13.10.2005 09:23

Szkoda już o tym pisać.
"złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy! ..."

Pozdrawiam :wink:
JoeF
Cromaniak

Postnapisał(a) JoeF » 13.10.2005 09:25

Wyjaśniam moje słowa... bo chyba Jurku coś przeoczyłeś:

krakuscity napisał(a):A gdzieś indziej tak ważne się dzieją rzeczy.
Przydzielanie stanowisk- kto głośniej klaska ten bliżej władzy

Na moje wyczucie nie jest to przyjazne :(

a poniższy post Anety został zmieniony (Ostatnio zmieniony przez aneta_jacek dnia 13-10-2005 08:59, w całości zmieniany 1 raz)
więc nie muszę się już do niego odnosić wystarczy, że go przeczytałem i takie miałem wrażenie jak napisałem... a zresztą szkoda mi tracić więcej czasu na takie analizy :
aneta_jacek napisał(a):Krzysiu daj spokoj :) ......

hahaha

To "NIEUNIKNIONE" chodziło mi o to, że podejrzewałem, że tak będzie... A na nowym (testowym) forum nikt nikogo nie obrażał ani nie posądzał o chęć zdobycia władzy...
Przecież takie uwagi są chore... :cry:
JoeF
Cromaniak

Postnapisał(a) JoeF » 13.10.2005 09:29

JoeF napisał(a):a poniższy post Anety został zmieniony (Ostatnio zmieniony przez aneta_jacek dnia 13-10-2005 08:59, w całości zmieniany 1 raz)
więc nie muszę się już do niego odnosić wystarczy, że go przeczytałem i takie miałem wrażenie jak napisałem...

Nawet już sobie przypomniałem dokładnie co tam było napisane... i było to BARDZO OBRAŹLIWE :( i wcale nie w stosunku do mnie.

Z mojej strony KONIEC dyskusji w tym temacie...
volumen
Cromaniak

Postnapisał(a) volumen » 13.10.2005 09:35

aneta_jacek napisał(a):Adres "drugiego forum" zaczął chodzić po cichu i był "dla wybranych" ale nie trzeba być w ABW żeby go znaleść i poczytać. Od dawna byli tu równi i równiejsi ..... każda osoba to widziała chyba że chciała "nie widzieć" co też się zdarzało.

Wierzyłem w Twój spryt ;)

aneta_jacek napisał(a):Wyszła też propozycja małej stronki wszystkich cromaniaków ( to byl tylko projekt pokazania że forum moze być wspolne i może łaczyć ) hm..... łudziłam się pare dni że to co po cichu mowiło się na zlocie jest wyolbrzymiane i nieprawdzie, że może ktoś przesadza. Potem złudzenia miałam coraz mniejsze.

Więc TU Cię boli...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 94
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone