Że nam niby sex w głowie
.png)
kjedi napisał(a):Czy
naprawdę tak musi boleć? chyba tak bom w Polsce a Polak Polakowi wilkiem- a ja ukochałem to miejsce więc boli po wielokroć,
czy tu naprawdę miejsca za mało?
czy naprawdę trzeba psuć to co radowało tak wielu? A może ja to źle pojmuję
czy tak mało tu miejsca na ambicje?
A może to ja nic nic rozumiem bo kochałem miłością czystą-bez oglądania się na to co ,kto , komu itp.
Może znajdzie się ktoś kto jest mi w stanie to wytłumaczyć?
P.S. A jeszcze niedawno nie wierzyłem - przepraszam- myślę że wiedza ci których przepraszam.
"Nic już nie bedzie takie jak dawniej" - z wyjątkiem CHORWACJI
spłakany
kjedi
.png)
krakuscity napisał(a):Kako je dobro..... koleżanki. Wam z rana tylko sex w głowie (i wieczorem też)![]()
A gdzieś indziej tak ważne się dzieją rzeczy.
Przydzielanie stanowisk-kto głośniej klaska ten bliżej władzy
Pozdrawiam
.png)
drusilla napisał(a):Kochane tWA - czy my mamy w końcu pilota !Kolega Krakus dostał nominację ale do tej pory nie potwierdził że przyjmuje
![]()
Latanie jako VIP też ma swoje dobre strony no ale sam autopilot nam nie wystarczy... może się popsućI co wtedy !!!
Hę ???
.png)

aneta_jacek napisał(a):kjedi napisał(a):Czy
naprawdę tak musi boleć? chyba tak bom w Polsce a Polak Polakowi wilkiem- a ja ukochałem to miejsce więc boli po wielokroć,
czy tu naprawdę miejsca za mało?
czy naprawdę trzeba psuć to co radowało tak wielu? A może ja to źle pojmuję
czy tak mało tu miejsca na ambicje?
A może to ja nic nic rozumiem bo kochałem miłością czystą-bez oglądania się na to co ,kto , komu itp.
Może znajdzie się ktoś kto jest mi w stanie to wytłumaczyć?
P.S. A jeszcze niedawno nie wierzyłem - przepraszam- myślę że wiedza ci których przepraszam.
"Nic już nie bedzie takie jak dawniej" - z wyjątkiem CHORWACJI
spłakany
kjedi
Krzysiu daj spokoj......
znasz termin "władza absolutna" .....wiele osob znanych w historii pragnelo do niej dazyc .... Cezar, Stalin, Hitler .... nie wazne czy to forum chorwackie czy wielkie panstwo .... sa ludzie ktorrzy wiele rzeczy probuja traktowac jak swoja wlasnosc ....
hahaha
PS Krzysiek - mowilam ( ja juz to widzialm dawno ale gralismy jeszcze troszke ) ......to niuniknione - za duzo bogów na tym panteonie)) i zrobil sie tłok
)))
PS zapraszamy do nas ..... u nas nikt nie bedzie "administrowal" i doskonale wiesz o czym mowie ....a zloty mozemy zrobic dwa - do wyboru
.png)
.png)
Jurek napisał(a):"To było nieuniknione...
Dzisiaj rano "luźnowątkowcy" przystąpili do obraźliwej krytyki ale nie chce mi się z nimi gadać"
Są to słowa Józka ktore dziś przeczytałem na "nowym forum".
Przeczytałem cały wątek luźnowątkowców, i nigdzie nie dopatrzyłem się obraźliwej krytyki. Wręcz odwrotnie !
Czy mnie coś omineło ? czy komuś coś odj...........
Z całym szacunkiem dla wszystkich forumowiczów.
Ps. Myślę,że jak juz koniecznie ktoś chciał być twórcą jakiegoś forum, to mógł stworzyć tematycznie inne (Plagiat) i wtedy zapraszać na nie, tych samych forumowiczów . Proponuje forum kwiatowe, mój pierwszy post brzmiał by tak : Dlaczego kwiaty rosną korzeniem w dół, a nie na odwrót? I tu można dać czadu !!!!!!!!
.png)
Dzisiaj rano "luźnowątkowcy" przystąpili do obraźliwej krytyki ale nie chce mi się z nimi gadać"
.png)
Przeczytałem cały wątek luźnowątkowców, i nigdzie nie dopatrzyłem się obraźliwej krytyki. Wręcz odwrotnie !
Czy mnie coś omineło ? czy komuś coś odj...........
Z całym szacunkiem dla wszystkich forumowiczów.
Ps. Myślę,że jak juz koniecznie ktoś chciał być twórcą jakiegoś forum, to mógł stworzyć tematycznie inne (Plagiat) i wtedy zapraszać na nie, tych samych forumowiczów . Proponuje forum kwiatowe, mój pierwszy post brzmiał by tak : Dlaczego kwiaty rosną korzeniem w dół, a nie na odwrót? I tu można dać czadu !!!!!!!!
krakuscity napisał(a):A gdzieś indziej tak ważne się dzieją rzeczy.
Przydzielanie stanowisk- kto głośniej klaska ten bliżej władzy
aneta_jacek napisał(a):Krzysiu daj spokoj......
znasz termin "władza absolutna" .....wiele osob znanych w historii pragnelo do niej dazyc .... Cezar, Stalin, Hitler .... nie wazne czy to forum chorwackie czy wielkie panstwo .... sa ludzie ktorrzy wiele rzeczy probuja traktowac jak swoja wlasnosc ....
hahaha
PS Krzysiek - mowilam ( ja juz to widzialm dawno ale gralismy jeszcze troszke ) ......to niuniknione - za duzo bogów na tym panteonie)) i zrobil sie tłok
)))
PS zapraszamy do nas ..... u nas nikt nie bedzie "administrowal" i doskonale wiesz o czym mowie ....a zloty mozemy zrobic dwa - do wyboru
.png)
JoeF napisał(a):a poniższy post Anety został zmieniony (Ostatnio zmieniony przez aneta_jacek dnia 13-10-2005 08:59, w całości zmieniany 1 raz)
więc nie muszę się już do niego odnosić wystarczy, że go przeczytałem i takie miałem wrażenie jak napisałem...
.png)
aneta_jacek napisał(a):Adres "drugiego forum" zaczął chodzić po cichu i był "dla wybranych" ale nie trzeba być w ABW żeby go znaleść i poczytać. Od dawna byli tu równi i równiejsi ..... każda osoba to widziała chyba że chciała "nie widzieć" co też się zdarzało.
aneta_jacek napisał(a):Wyszła też propozycja małej stronki wszystkich cromaniaków ( to byl tylko projekt pokazania że forum moze być wspolne i może łaczyć ) hm..... łudziłam się pare dni że to co po cichu mowiło się na zlocie jest wyolbrzymiane i nieprawdzie, że może ktoś przesadza. Potem złudzenia miałam coraz mniejsze.