W drodze do Cro Premid po drugiej stronie ronda.
Na powrocie MOL
.png)
.png)
.png)

.png)
gusia-s napisał(a):Dystrybutor nie był zepsuty bo normalnie wszystko się na ekranie wyświetlało i wyglądało jakby dopiero co ktoś tankował bo nawet licznik nie był skasowany.sito_zabrze napisał(a):themat napisał(a):gusia-s napisał(a):themat napisał(a):witam, coś nowego wiadomo jak na starym shelu i mol? czy w godzinach późno nocnych nie bedzie problemu?
2 posty wyżej napisałam przecież.
tak... ale ptyam czy coś sie zmieniło od tego czasu,czy na Mol dalej ta sama sytuacja z pachołkami...
Wątpie
Nawet jeśli mieli spsuty dystrybutor to raczej w ich interesie jest jego szybka naprawa.
W razie czego zostaje tankowanie w Brzecławiu
Jak tydzień wcześniej jechaliśmy w tamtą stronę to dystrybutor był zgaszony i owiązany taśmą, więc moim zdaniem na powrocie LPG był tylko, a że było po 22 to postawili pachołki i won![]()
W Czechach to wiadomo czeski film, nie wiadomo co jest grane![]()
Rozpatrywanie jak jest dziś nie ma sensu bo jutro może być inaczej.
Nie ma też potrzeby lecieć aż na Brzecław bo najbliższa stacja z gazem jest 5 km w bok (na rondzie przy MOL w lewo) https://goo.gl/maps/CY36FL3ieDu9jpaA6
No i Shell przy Lidlu ale tam zawsze drożej trochę.
.png)
.png)
.png)
marekkowalak napisał(a):Czy ktoś ostatnio tankował LPG w Austrii? Chodzi mi o aktualne ceny na dużych stacjach przy A2 (Loipersdorf, Graz, Griffen).
.png)
karus napisał(a):marekkowalak napisał(a):Czy ktoś ostatnio tankował LPG w Austrii? Chodzi mi o aktualne ceny na dużych stacjach przy A2 (Loipersdorf, Graz, Griffen).
Z tego co pamiętam jak jechałem rok temu to w Austrii była tylko jedna stacja lpg przy autostradzie i to na pasie w stronę PL bez możliwości sensownego zjechania na nią jadąc do Cro.
pzdr
.png)
sito_zabrze napisał(a):Kosmos w porównaniu do czego ?
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi