.png)

te kiero napisał(a):jeszcze powracając do meczu Bayern-Arsenal, nie wiem czy ja mam tylko taki "zwid", ale mz Robben bardzo wiele bramek strzela właśnie w ten sposób co wczoraj pierwszą dla Bayernu, wchodzi z prawej strony boiska w kierunku środkowej szestnastki i nagle strzał w długi róg, transparentność zagrania 100%, gościu powtarza to w każdym meczu kilka razy, czy jego przeciwnicy tego nie widzą![]()
.png)
anakin napisał(a):Nie wiem czy ten sam mecz oglądaliśmy, bo ja widziałem najlepszy Bayern jaki widziałem w ciągu ostatnich trzech miesięcy.
hepik napisał(a):Messi grał w tym meczu?
alechandro napisał(a):Biegał jak Żyd po pustym sklepie
Raul73 napisał(a):W której minucie?? Bo chyba inny mecz oglądaliśmy. Ja widziałem tylko jak sobie czasem spacerował.

.png)
walp napisał(a):BTW, może Raul jeszcze wróci w następnej edycji LM.

walp napisał(a):Grzegorz, ciągle mam wrażenie, że nas w tej Ti Vi oszukują. Taki dialog se przypomniałem, jeszcze z czasów Raula
BTW, może Raul jeszcze wróci w następnej edycji LM.
.png)
anakin napisał(a):CROberto napisał(a):Ancelotti rozmontował Bayern-ogląda się ich jak lidera ekstraklasy ...![]()
Nie wiem czy ten sam mecz oglądaliśmy, bo ja widziałem najlepszy Bayern jaki widziałem w ciągu ostatnich trzech miesięcy.
A Arsenal to najbardziej śmieszna drużyna każdej edycji..![]()
I dopóki nie pojadą z Wengerem nic, nigdy nie ugrają..
anakin napisał(a):Z kim ten Ajax dzisiaj gra?![]()

CROberto napisał(a):Noprzeca tenwpis byłwprzerwie-potem dopisałem że obraz gry zmienił się pod wpływem kibiców,gdy w przerwie śpiewali oddajcie za bilety...![]()
CROberto napisał(a):Nie wiesz...z reprezentacjąmetropoliwarszawskiej
![]()
greenrs napisał(a):W dodatku był jednym z ojców założycieli niniejszego wątku i całej zabawy
.png)
anakin napisał(a):CROberto napisał(a):CROberto napisał(a):Nie wiesz...z reprezentacjąmetropoliwarszawskiej
![]()
E, to jak nasi nie grają to nie oglądam.![]()

CROberto napisał(a):Nasi są komentatorzyszkoda że w transmisji nie ma wyboru opcji językowej...
.png)
anakin napisał(a):CROberto napisał(a):Nasi są komentatorzyszkoda że w transmisji nie ma wyboru opcji językowej...
Myślisz, że Szpakowskiego i Żewłakowa da się słuchać np. w wersji chińskiej?
Wątpię.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):W przerwie między meczami 1/8 LM wytypuję sobie wynik dzisiejszego meczu(bardzo optymistycznie)
Legia Warszawa - Ajax Amsterdam 0:0

.png)
anakin napisał(a):Dobrze, że to Ajaxowi nie uznali prawidłowej bramki, bo gdyby to było w drugą stronę jutro by był jazgot na pół Jewropy.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki