Janusz Bajcer napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Podejrzewam, że w zestawieniu typowania meczu Legia - Sporting pojawi się kilka typów wskazujących wygraną Legii.
No i dwa już są![]()
4:3
3:2
oczywiście
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Podejrzewam, że w zestawieniu typowania meczu Legia - Sporting pojawi się kilka typów wskazujących wygraną Legii.
No i dwa już są![]()
4:3
3:2

te kiero napisał(a):tia, śmiejeta się z eLki, a tymczasem Inter na ostatnim miejscu w tabeli LE, za Beer Shebą, Southampton i Spartą,
MU nie lepiej sobie radzi
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Nie ma uwag![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Podsumowanie bardzo mnie cieszy
.png)
walp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Podsumowanie bardzo mnie cieszy
Gratuluję prowadzenia, no i ustanowienia nowego rekordu: 84 pkt. po 5. kolejce.
.png)
te kiero napisał(a):tia, śmiejeta się z eLki, a tymczasem Inter na ostatnim miejscu w tabeli LE, za Beer Shebą, Southampton i Spartą,
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):te kiero napisał(a):tia, śmiejeta się z eLki, a tymczasem Inter na ostatnim miejscu w tabeli LE, za Beer Shebą, Southampton i Spartą,
MU dzisiaj poradził sobie 4:0
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Tak wysoko w klasyfikacji LM jeszcze nie byłem, bardzo udana dla mnie kolejka. A jeszcze 2 rundy temu dogonienie razpola wydawało się nierealne
Byłeś drugi po V kolejce

te kiero napisał(a):tymczasem Barca (mój typ do wygranej w LM) tylko zremisowała - dzięki nie małej pomocy sędziego - w San Sebastianale myślę, że jednak za tydzień się zepną i będzie ciekawie
.png)
te kiero napisał(a):no i już za nami...
nie wiem co ważniejsze było dla Realu, to co zrobił Ramos, czy to co Casemiro;
Barca trzeci remis z rzędu, ale dalej mam nadzieję na dodatkowy bonus w LM

te kiero napisał(a):nie wiem co ważniejsze było dla Realu, to co zrobił Ramos, czy to co Casemiro;
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki