Busquets też nie zobaczył kartki, mimo, że dopuścił się faulu identycznego jak Torres (przy drugiej kartce).
Mam nadzieję, że dziś obejrzymy normalny mecz......
.png)
dids76 napisał(a):anakin napisał(a):
Mam nadzieję, że dziś obejrzymy normalny mecz......
A co, idziesz gdzieś mecz B-klasy pooglądaćNa normalne mecze w LM przestałem liczyć
![]()

.png)
alechandro napisał(a):W piątek podobno ma zapaść decyzja w sprawie Suareza więc mam nadzieję, że za bandytyzm zostanie wykluczony do końca rozgrywek... w przypadku tego idioty mamy do czynienia z recydywą a on sam chyba zaprzestał wizyt u psychologa...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ma jakąś nową sprawę- możesz podać link
.png)
alechandro napisał(a):O jaką sprawę chodzi ? Na podstawie zapisu wideo UEFA ma podjąć decyzję, wyczytałem to we włoskiej prasie.. Pamiętaj o jego wcześniejszych wybrykach, które polegały na gryzieniu
Janusz Bajcer napisał(a):alechandro napisał(a):O jaką sprawę chodzi ? Na podstawie zapisu wideo UEFA ma podjąć decyzję, wyczytałem to we włoskiej prasie.. Pamiętaj o jego wcześniejszych wybrykach, które polegały na gryzieniu
O wybrykach pamiętam.![]()
Chodzi o zapis wideo z wczorajszego meczu
.png)

Janusz Bajcer napisał(a):Wiem, że Suarez święty nie jest - ale czy każdego faulującego w czasie meczu piłkarza rozliczają i karzą po zapisach wideo.
.png)
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Wiem, że Suarez święty nie jest - ale czy każdego faulującego w czasie meczu piłkarza rozliczają i karzą po zapisach wideo.
Nawet tym ukaranym już w trakcie meczu kartkami, na podstawie zapisu wideo można dołożyć np.karę zawieszenia.
I takim, których przewinień sędzia nie zauważył, bądź "nie zauważył".
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki