Podium wygląda następująco:
GOLDEN 84
Krzychooo 83
anakin 81
greenrs 81
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Krzychooo nowym liderem
Chyba GOLDEN![]()
anakin napisał(a):
Meczów nie widziałem, więc się nie wypowiem, aczkolwiek martwi trochę Bayern...![]()

Kiepura napisał(a):Ktoś oglądał mecz FC Aktualnie Nuda Monachium ?
Jak Robert, jest szansa na powrót do lepszej formy ? Pytam pod kątem reprezentacji.
.png)
anakin napisał(a):Kiepura napisał(a):Ktoś oglądał mecz FC Aktualnie Nuda Monachium ?
Jak Robert, jest szansa na powrót do lepszej formy ? Pytam pod kątem reprezentacji.
Nie do końca rozumiem Kiepura Twój stosunek do Lewadnowskiego.
.png)
te kiero napisał(a):Bazylea zrobiła już pierwszy krok do moich punktów

Kiepura napisał(a):Tak się z ciekawości i troski o mecze reprezentacji zapytałem. Zupełnie bez żadnego podtekstu czy złośliwości.
Podzielam Twoje zdanie, że Guardiola rozłożył nie tylko Lewandowskiego ale i cały Bayern.
Jeśli zaś istotnie interesuje Cię mój stosunek do Lewandowskiego to jest on taki sam jak jego stosunek do reprezentacji.
Od kiedy zaczął on ją traktować poważnie to i ja jego też zacząłem traktować poważnie.
Pisałem zresztą o tym po meczu z Niemcami.
.png)
JackDaniels;) napisał(a):Dżizas krajst, w co oni ich przebraliHe, he, he ale ładnie Krystyce w różowiutkim stroju
anakin napisał(a):Ruszowe wdzianka Realu są boskie..

alechandro napisał(a):Mnie osobiście podobają się różowe wdzianka...![]()
alechandro napisał(a):..przypuszczam, że w Bayernie żałują zamiany Mandżu na Lewego a dla mnie zdecydowanie lepszym grajkiem jest Mandżukić o czym pisałem tutaj nie raz !
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki