alechandro napisał(a):Raul73 napisał(a):........
Nie uogólniaj bo Juve takiego wyniku nie zanotowałoby....
A pewien jesteś?? Bo ja nie
Skoro liga, która od zawsze miała swojego przedstawiciela przynajmniej w ćwierćfinałach i której zespoły zdobyły w historii wiele pucharów europejskich, od dobrych kilku lat nie może się doczekać zespołu na miarę Europy, to to nie jest kryzys?
Ja już nie mówię o finale, bo tam to jakąś włoską drużynę ostatnio chyba Stevie Wonder widział (poza jednorazowym przypadkiem, kiedy Mou udało się na jeden sezon Inter ogarnąć), ale byłem przwyczajony do tego, że Milan, Juve Roma czy Inter zawsze były mocne i dochodziły daleko. Dla takich zespołów odpadanie w fazie grupowej po meczach z takimi "potęgami" jak Kopenhaga czy Galata to na pewno powód do dumy nie jest. Kiedyś przed wyjazdem do Włoch drżały wszystkie zespoły Europy - teraz jadą tam jak po swoje!
Nie mówimy o lidze Azerbejdżanu, gdzie sam awans do fazy grupowej jest świętem narodowym, tylko o Serie A!!
kryzys jest chyba też w Hiszpanii skoro Barca w dwumeczu w sumie niedawno z Bayernem 0-7 zebrała ?
Pomyślmy....
Finał Ligi Mistrzów - 2 zespoły z Hiszpanii. Trzeci odpadł dopiero w ćwierćfinale, czwarty w 1/8.
W Lidze Europy - zwycięzcą zespół hiszpański.
Superpuchar Europy - wiadomo!
Od 2007 roku nie było sezonu bez drużyny hiszpańskiej przynajmnięj w półfinale CL!!
Faktycznie, kryzys jak cholera!

.png)
.png)
.png)
.png)

.png)