Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja
napisał(a) walp » 20.11.2012 12:31
alessandro1977 napisał(a):
Wiadomo...to wszystko jest zabawa ale w takim przypadku emocje będą większe
Zabawa zabawą, ale bawimy się na poważnie.

LM to duża kasa
...raz była sytuacja kiedy chyba 9 osób wytypowało taki sam wynik...zbieg okoliczności ? - Nie dla mnie, ponieważ ten mecz dotyczył drużyn dla nas można powiedzieć "egzotycznych"...tak naprawdę nikt do końca nie wie czego można oczekiwać po tym zespole...dlatego powiela wynik większości
Raz była sytuacja (I kolejka mecz Chelsea - Juventus) , kiedy dokładnie 9 osób typowało 1:1, a w meczu padł wynik 2:2. Wcale nie sądzę, aby był to efekt kopiowania typów innych uczestników zabawy.
Wydaje mi się, że tych kilkanaście osób, które się w to bawi, lubi piłkę i interesuje się rozgrywkami LM,
więc bez sensu byłoby kopiowanie wyników. A to, że się wyniki powtarzają, wynika ze specyfiki dyscypliny - bardzo ograniczona liczba kombinacji, bo to nie "szczypiorniak"
( ja w tym wypadku typowałem samodzielnie )...
Ja także. W tym i w każdym następnym
Propozycja anonimowości głosowania i opublikowania typów przez jednego uczestnika nada zabawie dodatkowego smaczku i emocji..dlatego jak najbardziej jestem za
Ja jestem skłonny pójść na takie zmiany, tym bardziej, że jest chętny do zbierania głosów, ale mają rację wszyscy, którzy twierdzą, że nie zmienia się zasad w trakcie gry.