Blaugrana napisał(a):Wszystko na temat. Co za dyskusja...
nikt nie jest bez winy, każdy ma coś na sumieniu,
a może tak kiedyś Real wykupi Messiego, to by dopiero było ciekawie, szczególnie na CampNou
.png)
Blaugrana napisał(a):Wszystko na temat. Co za dyskusja...

Raul73 napisał(a):A tak na poważnie: CR7 i Messi wielokrotnie podkreślali, że ta rywalizacja napędza ich do ciągłego doskonalenia. Żaden pewnie nie osiągnąłby takiego poziomu, gdyby nie taki konkurent.
.png)
Blaugrana napisał(a):Dla mnie FCB to nie tylko klub, to Katalonia, Barcelona.
.................................................................
.png)
anakin napisał(a):
Przyjdzie dzień, kiedy to się zmieni.![]()
Nie można utrzymać maksymalnej formy czy dyspozycji przez całą karierę, nie ma takiej opcji.
Dlatego raz będzie lepszy jeden, innym razem drugi.
.png)
walp napisał(a):Świetna dyskusja, jak na wontek o plastikowej piłce przystało.![]()
Ale ja nie o tym.... dziewczyny mi szkoda.
Blaugrana napisał(a):Dla mnie FCB to nie tylko klub, to Katalonia, Barcelona.
.................................................................
Obawiam się, że deklarując taką miłość, narażasz się na towarzyski bojkot, choć Twoją winę trudno jest udowodnić. Jednak im bardziej będziesz się "odsłaniać", tym bardziej będziesz narażać się na "rozdziobanie".
Zaraz zaczną Cię atakować, co najmniej tak, jakbyś na portalu racjonalista.pl, zaczęła bronić papieża.![]()
Przypomina mi się historia pewnego usera na cro.pl. Ślad na ziemi chciał zostawiać, o miłości prawił.
Zadziobany został w kilka dni.![]()
Zamiast cieszyć się, że mamy wśród nas lady-typer, co zdarza się nieczęsto, to od początku jest atakowana, bo ośmieliła się napisać, że "Barca, to coś więcej niż klub."
W tym wątku zawsze było miło i sympatycznie, (no jeden Jegomość, brak rozumu mi zarzucał) ale poza tym pikantnie było, lecz zawsze z szacunkiem.
Žao mi je, ale jeśli coś mi się nie podoba, to mówię bez ogródek.![]()
@Blaugrana, mam nadzieję, że mimo wszystko będziesz typować w następnym sezonie.
.png)
Bocian napisał(a):I moim zdaniem zagrały tu plemnikiW tak szacownym gronie kobieta śmiała sie odezwać
Bocian napisał(a):A co do Lidiji to mi jakoś nie żal
Raul73 napisał(a):Jeśli ktoś dyskutuje rzeczowo, popierając swoje zdanie arguemntami (a nie - tak, bo tak), to zawsze jest tu mile widziany. Niezależnie, jakiego klubu jest kibicem i co ma między nogami.

.png)
te kiero napisał(a):a może tak kiedyś Real wykupi Messiego, to by dopiero było ciekawie, szczególnie na CampNou
.png)
alechandro napisał(a):A MU znowu druzgocąca porażka...szkoda mnie tego klubu bo stoczył się niesamowicie...Moyes nie ogarnia tego to raz a po drugie z obecnym materiałem niczego nie zdziała...w przyszłej edycji LM, MU niestety nie zobaczymy a szkoda...
.png)
Raul73 napisał(a):te kiero napisał(a):a może tak kiedyś Real wykupi Messiego, to by dopiero było ciekawie, szczególnie na CampNou
Jeden świński ryj rzucony z trybun Camp Nou już był - drugiego nie potrzeba!![]()
![]()
Real nigdy nie kupi Messiego - to gracz przesiąknięty DNA Barcy i tylko do tej drużyny pasujący.
.png)
walp napisał(a):
Ale prezesowi Realu, jego DNA chyba nie przeszkadza. W ubiegłym roku było głośno, kiedy Perez ujawnił na łamach hiszpańskiej prasy gotowość nabycia przez jego klub Messiego.
.png)
Raul73 napisał(a):Przy nich taki Fakt czy SE to powszechnie szanowane i prawdomówne media!
To jest totalne dziennikarskie dno: zarówno katalońskie, jak i madryckie.
.png)
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki