anakin napisał(a):No i zakończył się kabaret pt."Transfer Lewandowskiego".
Życzę innym polskim piłkarzom udziału w tego typu kabaretach.
.png)
anakin napisał(a):No i zakończył się kabaret pt."Transfer Lewandowskiego".

walp napisał(a):anakin napisał(a):No i zakończył się kabaret pt."Transfer Lewandowskiego".

krystek napisał(a):Nie napinajmy się tak- RL jeszcze niczego nie osiągnął. Pożyjemy, zobaczymy, co on jest wart. Bo na razie ...
.png)
anakin napisał(a):Za rok o tej porze Mandżukić już będzie Koloseum zwiedzał.
.png)
anakin napisał(a):walp napisał(a):anakin napisał(a):No i zakończył się kabaret pt."Transfer Lewandowskiego".
Mówiąc kabaret miałem na myli cały medialny szum i spekulajce na ten temat snute przez róznego rodzaju fahofcóf i dziennikarzy od dawna.![]()
![]()
Wg mnie nie doczekamy szybko drugiego takiego transferu.
I do takiego klubu i za taką kasę dla polskiego zawodnika.
Wg mnie jak najbardziej słuszną kasę.

walp napisał(a):Oczywiście złośliwi będą twierdzić, że Lewy miał farta, bo zarząd Bayernu okazał chwilę słabości, ale najgorsze może dopiero przyjść, kiedy będzie strzelał dla Bawarczyków i ponownie zostanie okrzyknięty zdrajcą narodu.
Niestety, takie wpisy nie tylko czytałem na forach internetowych, ale słyszałem na żywo.

.png)

Raul73 napisał(a):Akurat w pluciu niemieckich kibiców nie chodzi o konkretne osoby Goetzego czy Lewego.
Raul73 napisał(a):Chodzi o klub, do którego dołączyli/dołączą (podobna sytuacja była kilka lat temu z Neuerem). Nikt by na nich nie pluł, gdyby przeszli do Hannoveru, Werderu czy nawet Schalke.
.png)
anakin napisał(a):Raul73 napisał(a):Akurat w pluciu niemieckich kibiców nie chodzi o konkretne osoby Goetzego czy Lewego.
Czyżby?
No to zobacz na komentarze na forach, lub chociazby na to co wkleiłem powyżej.
Jeżeli to nie są epitety personalne, to............
.png)
jara napisał(a):U nas to samo było z Legią, gdy brała najlepszych piłkarzy z klubów w kraju do odbycia zasadniczej służby wojskowej.
.png)
Raul73 napisał(a):jara napisał(a):U nas to samo było z Legią, gdy brała najlepszych piłkarzy z klubów w kraju do odbycia zasadniczej służby wojskowej.
Dokładnie taka sama sytuacja.
Nie chciałem wcześniej tego przykładu przytaczać, żeby na nasze polskie podwórko nie wchodzić![]()
Ale wystarczy przypomnieć sobie legendarną już reakcję Stadionu Śląskiego na gola Deyny w meczu z Portugalią.
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki