te kiero napisał(a):Ajax prowadzi z Barcą; czy oni wszyscy powariowali![]()
![]()
![]()
![]()
edit: uszczypnijcie mnie, bo już jest 2:0
Zanosi się na sporą niespodziankę
.png)
te kiero napisał(a):Ajax prowadzi z Barcą; czy oni wszyscy powariowali![]()
![]()
![]()
![]()
edit: uszczypnijcie mnie, bo już jest 2:0
.png)
greenrs napisał(a):Prezesa u nas nie ma![]()

.png)
walp napisał(a):greenrs napisał(a):Prezesa u nas nie ma![]()
Prezesów jest kilku, ... znaczy się Muszkieterów, czyli ta ... no Wysoka Komisja.
.png)

.png)
greenrs napisał(a):walp napisał(a):greenrs napisał(a):Prezesa u nas nie ma![]()
Prezesów jest kilku, ... znaczy się Muszkieterów, czyli ta ... no Wysoka Komisja.
Więc jako członek owej Wysokiej Komisyji zwracam się z pytaniem do pozostałych członkóworaz pozostałych uczestników zabawy, co robimy z typowaniem voite
tym bardziej, że pewnego majowego popołudnia, Wysoka Komisja wydała satysfakcjonujący mnie werdykt. W moim przypadku chodziło jednak raczej o pewną nieścisłość w regulaminie. Niemniej, jeśli miało by odbyć się głosowanie, jestem za uznaniem głosów voite. 
walp napisał(a):Ale trafiłeś. Jako jedyny zdobyłeś punkty w tym meczu i to "trójeczka"
.png)
walp napisał(a):Z natury jestem dobrym człowiekiem i staram się darować winy,![]()
- co do tego jestem przeciwny, jednak zastosowałbym tu tzw. "kwadrans akademicki" i i uznał głosowanie voite z dopiskiem: "żeby mi to było ostatni raz", oczywiście w odniesieniu do kolegi voitewalp napisał(a):Ponieważ może być więcej takich przypadków i każdy będzie miał prawo powołać się na precedens, należałoby moim zdaniem zmienić ten punkt regulaminu. Zdyskwalifikowane byłyby głosy oddane po czasie rozpoczęcia meczów.
.png)
alechandro napisał(a):Czyżbym po raz czwarty przewidział wynik meczu z udziałem Barcelony ?
Ależ oczywiście...![]()
.png)
alechandro napisał(a):walp napisał(a):Ale trafiłeś. Jako jedyny zdobyłeś punkty w tym meczu i to "trójeczka"
No i 7 pkt. dzisiaj...mówiłem, że miłe dobrego początki
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki