a mnie dał trzy Janusz Bajcer napisał(a):Jednemu zabrał jedena mnie dał trzy

alessandro1977 napisał(a):Juve oczywiście też ale mus bycia zgryźliwym robi swoje...
alessandro1977 napisał(a): ...ja dałem ciała ze swoim typem bo Juve jednak dzisiaj wygra

.png)
alessandro1977 napisał(a): ...ja dałem ciała ze swoim typem bo Juve jednak dzisiaj wygra
.png)
alessandro1977 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jednemu zabrał jedena mnie dał trzy
No i to ma być uczciwa rywalizacja ?
.png)
anakin napisał(a):Ale to co zrobił obrońca City przy niby-strzale "pana żela" na 3:2 woła o pomstę do nieba!
Nawet na B klasie nie widziałem żeby gość uchylał łeb przed piłką stojąc na piątym metrze![]()
![]()
Oczywiście nie bez znaczenia jest fakt, że dzięki temu szlag trafił moje 3 puknty![]()
![]()
![]()
![]()
Jakby ktoś wiedział, który taki "mundry" w tym MC to proszę o podpowiedź...
Chciałbym mu.........."podziękować"![]()
![]()
.png)

Raul73 napisał(a):A tak na poważnie - mecz był niesamowity! Anglicy określili go "szalona gra", a La Gazetta dello Sport napisała: "to był świetny pomysł, aby rozpocząć Ligę Mistrzów od finału". Powiem tak: takiego pressingu jaki założył wczoraj Real, to ja w życiu nie widziałem. Po stracie piłki non-stop atak na 30-40 metrze od bramki Harta. 4-5 podań to był max co mogli wymienić Anglicy. W pierwszych 45 minutach 3 czy 4 razy z połowy wyszli, o zapuszczaniu się w pole karne Ikera nawet nie marząc. W sumie City oddało 3 strzały na bramkę w całym meczu (wolny Kolarova to nie był strzał, tylko centra - wyszło jak wyszło). Tak obiektywnie patrząc - powinno sie skończyć na 6:2.
anakin napisał(a): to był moment (jeden z niewielu) kiedy zdrowy rozsądek przez Ciebie przemówił.

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki