Janusz Bajcer napisał(a):Za mecz w Turynie trzy punkty tylko dla CROberto. (gratulacje za postawienie na niespodziankę)
.
Aaa....
Dziękuję
Gra Ajaxu miła dla oka już od dłuższego czasu..
Aż się strach bać,gdyby wykorzystywali to co stwarzają
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Za mecz w Turynie trzy punkty tylko dla CROberto. (gratulacje za postawienie na niespodziankę)
.
.png)
Habanero napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Za mecz w Turynie trzy punkty tylko dla CROberto. (gratulacje za postawienie na niespodziankę)
Za mecz w Barcelonie trzy punkty dla rafalisko30 (gratulacje) - dla pozostałych jedynki.
Był jeden wyjątek![]()
.png)
CROberto napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Za mecz w Turynie trzy punkty tylko dla CROberto. (gratulacje za postawienie na niespodziankę)
.
Aaa....
Dziękuję![]()
Gra Ajaxu miła dla oka już od dłuższego czasu..
Aż się strach bać,gdyby wykorzystywali to co stwarzają

.png)
alechandro napisał(a):te kiero napisał(a):Juventus FC - Ajax 2:2 k.Ajax
![]()
Serio ?
anakin napisał(a):te kiero napisał(a):choć porażka Barcy sprawiłaby mi niekłamaną radość
A i owszem, ale raczej dopiero w 1/2 z Liverpoolem.![]()
.png)
sito_zabrze napisał(a):P.S. Ma ktoś jakiegoś mema przedstawiającego minę po meczu CR7 ? chętnie zobaczę![]()
.png)
alechandro napisał(a):Ajax fantastycznie wyjaśnił Juventus, wygrał futbol zamiast antyfutbolu i teraz kibicuję do końca dzieciom z Ajaxu. Bayern, Real i Juventus zostały wyjaśnione przez młodziaków, którzy bawią się z piłka przy nodze...klasa sama w sobie.
sito, nie chodziło mi o to, że Ajax może wygrać ale jak po remisie 1-1, w przypadku remisu w drugim meczu 2-2 mogą być karne ?
Zluzuj gacie
I jeszcze jedno - potrafię docenić klasę lepszego w przeciwieństwie do różnych tutaj userów np. Rafalisko. Jak Juve wygrywało i wyrzucało Real, Barcelonę za burtą to przeczytałem, że są bez formy - nie Juventus dobry i zasłużył. Ja przynajmniej potrafię bez owijania w bawełnę spojrzeć prawdzie w oczy i docenić rywala a nie szukać wymówek. W Juve dziś tylko CR7 oraz Szczęsny zasłużyli na uznanie, nikt więcej. Kunktatorstwo i minimalizm nie mogły wygrać z finezją Ajaxu.
.png)
alechandro napisał(a):te kiero napisał(a):Juventus FC - Ajax 2:2 k.Ajax
![]()
Serio ?
alechandro napisał(a):sito, nie chodziło mi o to, że Ajax może wygrać ale jak po remisie 1-1, w przypadku remisu w drugim meczu 2-2 mogą być karne ?
Zluzuj gacie
sito_zabrze napisał(a):Jak moja Barcelona odpadnie to tez docenię przeciwnika.
te kiero napisał(a):liczę jednak na finał Liv-Barca

anakin napisał(a):Dwa z pięciu moich marzeń już się w tej edycji spełniły.![]()
Teraz czekam na odpadnięcie MC i Juventusu.
.png)
ajdadi napisał(a):10 minuta w Manchesterze i wynik 2:2
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki