Pozwolisz Martyna, że tak sobie będziemy podglądać co jakiś czas?
Pozdrawiamy
P.S. jestem ciekawa czy jednak udało Wam się zrobić parę ujęć w sukni ślubnej i fraku?
.png)
.png)
.png)
.png)
Zosia i Piotrek napisał(a):Tak sobie podglądamy i podglądamy. Piękny nasz ukochany Stari Grad Waszym obiektywem![]()
Pozwolisz Martyna, że tak sobie będziemy podglądać co jakiś czas?![]()
Pozdrawiamy![]()
P.S. jestem ciekawa czy jednak udało Wam się zrobić parę ujęć w sukni ślubnej i fraku?Pozdrawiam, Zosia
agata26061 napisał(a):Ja również mam nadzieję, że zdjęcia w sukni ślubnej udało się zrobić.
Czekam na nie z niecierpliwością...
Mam nadzieję, że pokażesz ich kilka
W dalszej części relacji na pewno się nimi podzielę andeo napisał(a):Będziecie "na dole" ,a zdradzisz jaki plan na ten rok?![]()
a sesyjke ślubną i ja z chęcią zobaczę,jeśli takowa była .ostatnio zachwyciła mnie ta teskniac-za-piekna-nasza-t44518-30.html
.png)
.png)
karalajna napisał(a):Piękne zdjęcia, wspaniała relacjaogląda się i czyta z wielkim uśmiechem i rozmarzeniem na twarzy.
Na Hvarze jeszcze nigdy nie byłam, ale w tym roku przymierzam się do jednodniowej wycieczki do Starego Gradu. Myślę samochód zostawić gdzieś w Splicie, a piechotką już udać się na prom. Może polecicie jakieś miejsca warte zobaczenia, których w przewodnikach się nie znajdziea może jakaś restauracja, którą miło wspominacie?
kbw napisał(a):Wpadłam na momencik.............ale zostanę na dłużej jeżeli pozwolisz. Tak pięknie pokazujesz miejsca które znam, kocham i za którymi tęsknię!!!!!!
Pozdrawiam
andeo napisał(a):O to ja czekam na ciąg dalszy z niecierpliwością
a plany fajne,do Czarnogóry nie chcecie zajrzeć ? a może na następny raz?
.png)
andeo napisał(a):Kotor kusi....nie pożałujeciebardzo mnie i męża mojego też zauroczyło to miasto,dlatego wracamy tam w tym roku i po murach pochodzimy
.png)
minimartini napisał(a):UdałoW dalszej części relacji na pewno się nimi podzielę
Pozdrawiam!
.png)
agata26061 napisał(a):
Cieszę się. My pierwszy raz w Chorwacji byliśmy rok po ślubie i bardzo żałuję w sumie, że też wtedy nie wzięliśmy sukienki i garnituru. Teraz kiecka już sprzedana, więc nigdy już takich zdjęć nie zrobimy
.png)
karalajna napisał(a):Ja sukni nie sprzedałam, więc może w tym roku pomyślimy nad sesją ślubna... 2 lata później![]()
no ale w sumie sesji plenerowej do dziś się nie doczekałam. A mąż miał załatwić...
Powrót do Nasze relacje z podróży