Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lądujemy w Zadarze i co dalej?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marrtka_b
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marrtka_b » 02.07.2012 18:51

Cześć,
Mam na imię Marta, jestem żoną pracoholika :)
Mamy dwoje dzieci 2 i 4 lata.
Ponieważ od 3 lat mój szanowny nie wykazywał żadnej inwencji urlopowej i jeździliśmy głównie do rodziny, wzięłam sprawy w swoje ręce i kupiłam nam bilety do Zadaru.
Nie byłam nigdy w Chorwacji, po prostu usiadłam do komutera kupiłam bilety na wylot 18 i powrót 25 sierpnia
Lecimy z dziećmi.
Szukam teraz fajnego miejsca na pobyt, miejsce powinno spełniac następujące parametry:
- cisza
- dostęp do plaży piaszczystej/żwirkowej
- w miarę dobra komunikacja - w ostatecznośći wynajmiemy auto, ale chcemy odpocząc i od tego
- musi byc czysto i wygodnie, nie musi być bardzo tanio
- klimatyzacja obowiązkowa
nejchętniej widziałabym jakiś mały domek, lub kawałek domkuitd

Prosze polećcie coś, bo od dwóch dni błądzę po necie i nie wiem na ile mozna ufać zdjęciom i opisom.
Planujemy troche plażować, trochę zwiedzać, ale generalnie zależy nam na wspólnym spędzeniu czasu ze sobą i dziećmi.
Z góry dzięki za rady
Marta
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 02.07.2012 18:55

willa Kayo ( na przykład)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Plaża własna, spokój, cisza, niekoniecznie tanio ale warunków nie znam lepszych.

pozdrawiam

madzia1981
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 02.07.2012 20:38

Marrtka_b napisał(a):Cześć,
Mam na imię Marta, jestem żoną pracoholika :)
Szukam teraz fajnego miejsca na pobyt, miejsce powinno spełniac następujące parametry:
- cisza
- dostęp do plaży piaszczystej/żwirkowej
- w miarę dobra komunikacja - w ostatecznośći wynajmiemy auto, ale chcemy odpocząc i od tego
- musi byc czysto i wygodnie, nie musi być bardzo tanio
- klimatyzacja obowiązkowa
nejchętniej widziałabym jakiś mały domek, lub kawałek domkuitd

Prosze polećcie coś, bo od dwóch dni błądzę po necie i nie wiem na ile mozna ufać zdjęciom i opisom.
Planujemy troche plażować, trochę zwiedzać, ale generalnie zależy nam na wspólnym spędzeniu czasu ze sobą i dziećmi.
Z góry dzięki za rady
Marta

Ja mogę polecić APARTMANI TIZAJ u Slavko Tizaja w Privlace, jakieś 20 km od Zadaru.
W południowej części wsi, właściwie na obrzeżach, 10 minut spacerkiem od apartmana przez lasek jest plaża z długo płytkim piaszczystym, morzem, cieplutką wodą. w sam raz dla dzieci.
Plaża może nie urzeka urodą ale prawdziwy piasek na dnie, mało ludzi.
Apartman spełnia twe wamagania, właściciel bardzo miły, nauczyciel w szkole, pomógł nam bardzo jak mieliśmy duży problem z autem, bardzo polecam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.07.2012 20:41

miłego wypoczynku :)
aquavita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavita » 02.07.2012 20:53

Byłem 2 razy , polecam
Marrtka_b
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marrtka_b » 03.07.2012 07:50

Dziękuję bardzo, niestety w większosci powyższych miejsca na ten termin są zajęte.
Będę wdzięczna za dalsze informacje
Marta
CezaryL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) CezaryL » 14.07.2012 00:03

Też lecimy z Poznania do Zadaru 18 i wracamy 25.08
taki spontan trochę, bo u nas zimno...w ubiegłym roku byliśmy w Vodicach, w tym roku ta sama kwatera - Zdenka Jerkin - Vodice.
asikczek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikczek » 14.07.2012 07:57

witam,
my w tamtym roku byliśmy w Petrcane, jakieś 12 km od Zadaru (autobus tam jeździ) - apartamenty Parac. Polecam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone