longtom napisał(a):piekara114 napisał(a):Przy okazji tematu ośmiornicy polecam film na Netflixie Czego nauczyła mnie ośmiornica.
Super film, potwierdzam.![]()
Nie widzałam
z dań z ośmiornicy..png)
longtom napisał(a):piekara114 napisał(a):Przy okazji tematu ośmiornicy polecam film na Netflixie Czego nauczyła mnie ośmiornica.
Super film, potwierdzam.![]()
z dań z ośmiornicy..png)
.png)
Zapraszam do mnie, z przyjemnocią obejrzę ponownie w tak miłym towarzystwie. Ośmiornicy nie podam na talerzu, ale mogę upiec portokalopita.dangol napisał(a):Nie widzałam, nie mam Netflixa. Ale jak będzie okazja, na pewno zobaczę
, nawet jeśli miałoby to skutkować rezygnacją
z dań z ośmiornicy.
.png)
..png)
. .png)
. Gdy wieje meltemi, żadna zachodnia zatoczka .png)
….png)
.png)
dangol napisał(a):Na Tinos jest wiele wiosek, większość z nich leży na górskich zboczach. Tak jak już wspomniałam, na rejsienie było możliwości zobaczenia ich z bliska….Ja muszę chłonąć z jej uroku tyle, ile jest mi dane
…
.png)
tony montana napisał(a): wyspa za wyspą![]()
wiola2012 napisał(a): Rejs po Cykladach, z dokładnym zwiedzaniem każdej zaplanowanej wysepki zająłby ponad miesiąc![]()
wiola2012 napisał(a): Mając tydzień, Kapitan wyznaczył priorytety. Taki przegląd większej liczby wysp ma swoje dobre strony. Można obrać którąś bardziej świadomie, na kolejny cel wakacyjny.
.png)
.png)
piotrf napisał(a):Żeby spędzić tydzień na każdej greckiej wyspie wyjście jest tylko jedno - przeprowadzić się do Grecji , wcześniej wygrywając główną wygraną w Lotto![]()
piotrf napisał(a):Na czwartym i kolejnych do siódmego zdjęciach widzę jakąś wielgachną pochylnię, drogę dla olbrzymów
![]()
![]()
![]()