Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kwatery co o nich sadzicie?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rzrz
Globtroter
kwatery co o nich sadzicie?

Postnapisał(a) rzrz » 26.10.2008 11:35

co sadzice o tych kwaterach czy ktoś je zna?
Pierwszy raz jade do chorwacji i nie znam tamtejszych cen i standardów POMOCY!!!

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 26.10.2008 11:39

Wszystkie do d... uszy :? Makarska to chyba ostatnie miejsce w Chorwacji w którym chciałbym spędzać wakacje 8) Przemyśl to :wink:
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 26.10.2008 11:59

Rysio dobrze radzi :) . A po za tym Adrialin jest bardzo drogi :(
rzrz
Globtroter

Postnapisał(a) rzrz » 26.10.2008 12:33

Wybralismy to miejsce bo chcemy miasto gdzie sie cos dzieje i sa rozrywki nie jestesmy amatorami lezenia calodziennego ale chetnie poslucham jakis rad na lepsze miasteczko. Jesli macie z namiarami na kwatere jeszcze lepiej!!!
rzrz
Globtroter

Postnapisał(a) rzrz » 26.10.2008 12:34

Napiszcie jak znalesc jakies dobre kwatery!!!
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 26.10.2008 13:03

rzrz napisał(a):Wybralismy to miejsce bo chcemy miasto gdzie sie cos dzieje i sa rozrywki nie jestesmy amatorami lezenia calodziennego ale chetnie poslucham jakis rad na lepsze miasteczko. Jesli macie z namiarami na kwatere jeszcze lepiej!!!

Dyskotek w ciągu dnia to raczej nie widziałem..
Jeżeli nie chcecie leżeć, to rozważcie miasto/eczko, które będzie bazą wypadową. Tak, jak napisano wyżej, Makarska to Miedzyzdroje. Jeżeli lubicie spędzać wakacje w takim miejscu, to Wasz wybór. Ja preferuję pipidówy z programem; jeden-dwa dni lenistwa, jeden zwiedzania. Od wielu lat tak robię, nawet bedąc na nartach we Włoszech, mimo, że mam karnet 6-dniowy. Wenecja, Madonna d C, Udine, etc.
Wszystko sie da pogodzić, kwestia temperamentu, chcenia, ew. towarzystwa lub jego braku... :wink:
rzrz
Globtroter

Postnapisał(a) rzrz » 26.10.2008 13:13

Ja lubie posiedziec przy piwku lub czyms mocniejszym a to nie sprzyja jezdzie wiec wiekrze miasteczka lepsze a wycieczki z nich tez mozna organizowac
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 26.10.2008 13:15

rzrz napisał(a):Ja lubie posiedziec przy piwku lub czyms mocniejszym a to nie sprzyja jezdzie wiec wiekrze miasteczka lepsze a wycieczki z nich tez mozna organizowac

W KAŻDEJ mieścinie i na większości plaż, ten warunek masz spełniony... 8)
rzrz
Globtroter

Postnapisał(a) rzrz » 26.10.2008 13:32

Wiec chetnie poznam jakies ciekawe propozycje z namiarami na kwatere.
Jade pierwszy raz wiec jestem troche zakrecony co wybrac!
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.10.2008 13:50

Ja lubie posiedziec przy piwku lub czyms mocniejszym

Jeśli to ma byc kryterium to po jaki ... pchać się tak daleko?

Słowacja,Węgry-alkohol znacznie tańszy a i klimaty w knajpach lepsze.
Nie wspominając o pojezierzu włodawskim i
hrehor
Cromaniak

Postnapisał(a) hrehor » 26.10.2008 15:11

Poczytaj sobie forum o miastach i na pewno coś sobie znajdziesz a jak chcesz koniecznie do Makarskiej to wsiadaj w auto i jedz zobaczysz i sam się przekonasz czy koledzy z forum dobrze ci radzili czy nie.
jan_s1
Koneser

Postnapisał(a) jan_s1 » 27.10.2008 11:39

Nie wiem (i nie chce wiedzieć) skąd rzrz wytrzasnął akurat taki zestaw apartamentów - przede wszystkim z uwagi na iście księżycowe ceny.
Zachęcam go do wykonania pożytecznej i opłacalnej pracy - forum naprawdę jest najlepszym w Polsce przewodnikiem po Chorwacji i można tu znaleźć wszystko, co się chce.
Rzecz jasna wybór miejsca jest sprawą wybitnie subiektywną - znam ludzi, którzy lubią przebywać tam, gdzie są tłumy. Zauważyłem jednak, że stosunkowo rzadko zaznacza się termin wyjazdu. A to przecież ma zasadnicze znaczenie. Często na forum widzę uwagi typu : Makarskiej nie polecamy, bo tłumy itd. Chciałbym trochę tą nieszczęsną Makarską wziąć w obronę - kiedy bywałem tam we wrześniu, a szczególnie w drugiej połowie maja było dość spokojnie. Zaznaczam, że również nie znoszę tłoku, ale jestem w tym szczęśliwym położeniu, że od czasu mojego pierwszego wyjazdu w 1997 r. nie muszę dostosowywać terminu do okresu wakacji szkolnych (dziecko mi jakoś sam nie wiem kiedy dorosło). Może dlatego pewne rzeczy widzę w innej perspektywie - Chorwację w lipcu, lub w sierpniu widziałem tylko na filmie, lub na zdjęciach i nie chcę tego zmieniać, bo uważam, że wyjazdy poza sezonem mają same plusy. Pozdrowienia!
rzrz
Globtroter

Postnapisał(a) rzrz » 28.01.2009 09:15

czy jest juz osoba ktora jest wstanie mi pomoc przy znalezieniu kwatery w makarskiej??? Czy to poprostu jakas niechec :D
Jezeli potraficie pomuóc to przyslijcie cos na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Chodzi o pokoj z łazienka dla osób 2+1.
Jedziemy do chorwacji pierwszy raz i cos slabo nam ida poszukiwania a juz przejrzelismy sporo stron z adresami ale wszystko malo ciekawe moze macie cos sprawdzonego i godnego uwagi...
Co myslicie o wyjezdzie w ciemno?? Planujemy jechec od 10-06 do 21.06.2009
Pozdrawiam i dziekuje
jorgus111
Cromaniak

Postnapisał(a) jorgus111 » 28.01.2009 09:23

rzrz napisał(a): Co myslicie o wyjezdzie w ciemno?? Planujemy jechec od 10-06 do 21.06.2009
Pozdrawiam i dziekuje

W tym terminie :?: :D to tylko w ciemno :!: Ty nie będziesz szukał kwatery...ona sama Cię znajdzie :wink: i nie zaprzątaj sobie głowy szukaniem czegokolwiek w necie...
ines
Cromaniak

Postnapisał(a) ines » 28.01.2009 10:14

W tym terminie tylko w ciemno!
Nie ma się co zastanawiać...na miejscu zatrzymasz się gdzie chcesz i wybierzesz apartament jaki chcesz :)
W Cro spotkałam się z taką sytuacją, że pokoje były zazwyczaj w cenie apartamentów, albo nawet droższe także lepiej wybrać apartament... :)
Ostatnio edytowano 28.01.2009 10:16 przez ines, łącznie edytowano 1 raz
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje