napisał(a) jan_s1 » 27.10.2008 11:39
Nie wiem (i nie chce wiedzieć) skąd rzrz wytrzasnął akurat taki zestaw apartamentów - przede wszystkim z uwagi na iście księżycowe ceny.
Zachęcam go do wykonania pożytecznej i opłacalnej pracy - forum naprawdę jest najlepszym w Polsce przewodnikiem po Chorwacji i można tu znaleźć wszystko, co się chce.
Rzecz jasna wybór miejsca jest sprawą wybitnie subiektywną - znam ludzi, którzy lubią przebywać tam, gdzie są tłumy. Zauważyłem jednak, że stosunkowo rzadko zaznacza się termin wyjazdu. A to przecież ma zasadnicze znaczenie. Często na forum widzę uwagi typu : Makarskiej nie polecamy, bo tłumy itd. Chciałbym trochę tą nieszczęsną Makarską wziąć w obronę - kiedy bywałem tam we wrześniu, a szczególnie w drugiej połowie maja było dość spokojnie. Zaznaczam, że również nie znoszę tłoku, ale jestem w tym szczęśliwym położeniu, że od czasu mojego pierwszego wyjazdu w 1997 r. nie muszę dostosowywać terminu do okresu wakacji szkolnych (dziecko mi jakoś sam nie wiem kiedy dorosło). Może dlatego pewne rzeczy widzę w innej perspektywie - Chorwację w lipcu, lub w sierpniu widziałem tylko na filmie, lub na zdjęciach i nie chcę tego zmieniać, bo uważam, że wyjazdy poza sezonem mają same plusy. Pozdrowienia!