FUX napisał(a):rzrz napisał(a):Wybralismy to miejsce bo chcemy miasto gdzie sie cos dzieje i sa rozrywki nie jestesmy amatorami lezenia calodziennego ale chetnie poslucham jakis rad na lepsze miasteczko. Jesli macie z namiarami na kwatere jeszcze lepiej!!!
Dyskotek w ciągu dnia to raczej nie widziałem..
Jeżeli nie chcecie leżeć, to rozważcie miasto/eczko, które będzie bazą wypadową. Tak, jak napisano wyżej, Makarska to Miedzyzdroje. Jeżeli lubicie spędzać wakacje w takim miejscu, to Wasz wybór. Ja preferuję pipidówy z programem; jeden-dwa dni lenistwa, jeden zwiedzania. Od wielu lat tak robię, nawet bedąc na nartach we Włoszech, mimo, że mam karnet 6-dniowy. Wenecja, Madonna d C, Udine, etc.
Wszystko sie da pogodzić, kwestia temperamentu, chcenia, ew. towarzystwa lub jego braku...
Fux, nic na siłę. Ja również preferuję taki wypoczynek jak Ty.
Pojedzie, zobaczy i być może zmieni zdanie. Sam wielu proponowałem coś w okolicach Makarskiej, ale to walka z wiatrakami. Są zwolennicy i przeciwnicy. Zresztą temat o Makarskiej tu jest. . . Oczywiście podpowiedzeć zawsze można, ale dłużej nie ma co przekonywać.
Makarska jest najlepsza!
Pozdrav

.png)
.png)
.png)
.png)