adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
gaceq napisał(a):To co pisze powyżej to mnie śmieszy. Jestem obecnie w Cro. Kwater pod dostatkiem a co mnie zadziwiło to to, że nawet w Baśce i Breli były wolne kwatery w poniedziałek z rana. Pozdrawiam z ciepłej Chorwacji.
.png)
aga 1974 napisał(a):a ja generalnie mam opinię taką , że Chorwaci z cenami apartamentów i kempingów przeginają i to strasznie. I nie chodzi o to , czy EUR poszło do góry czy do dołu , tylko według mnie 60 EUR za apartament ( ktoś tu pisał o 90 -ciu!!) to przesada. W tym roku z powodu byle jakiej pogody wszędzie ( w Chorwacji tez - lipiec) pojechałam do Grecji. Rzeczywiście , widoki nie tak piękne i tęsknota za małymi pięknymi miasteczkami chorwackimi dawała o sobie znać , ale ceny znacznie niższe i gwarancja 100 % pogody. Z ciekawości oglądałam rózne apartamenty , żeby mieć rozeznanie - 35 EUR / apartament z klimą bez targowania. Z widokiem na morze, wielki balkon , w środku prawie luksus.Byliśmy we trójkę , ale Grek powiedział , że jeżeli jeszcze jedna osoba , to można wstawić dostawkę ( było miejsce). I to w tej samej cenie !!!. Gdyby się potargować ,to pewnie byłoby 30 EUR. Ceny campów w Chorwacji przyprawiają o ból głowy.40 EUR za 3 osoby ??? bez prądu? Ja myslę, że kryzys niektórym sie przyda.
.png)
.png)
Lewusss napisał(a):Ja wybieram się do Tucepi na początku września i wiem, że takich cen apartm. nie będzie na pewno ...
.png)
Lewusss napisał(a):Ja to przeliczam zawsze na osobę. Maks 15 oiro ;P
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje