Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatera dla dużej grupy z dziećmi - dom? Szukam pomocy!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
minow
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) minow » 19.02.2011 23:05

Witam.
Szukam kwater dla dużej grupy znajomych z dziećmi. Możliwe od 6 do 10 osób dorosłych +kilkoro dzieci. Chcemy znaleźć dom/apartamenty w jakimś ciekawym miejscu.
Wydaje mi się, że cały dom będzie dla nas odpowiedni żeby zmniejszyć koszty. Nie potrzebujemy oddzielnych apartamentów z kuchnią tylko oddzielnych pokoi z dużą częścią wspólną/1 kuchnią i kilkoma łazienkami. Mile widziany ogródek dla dzieci oraz konieczny taras lub miejsce na zewnątrz w którym można posiedzieć żeby nie przeszkadzać dzieciakom w spaniu.
Byliśmy w takiej kamienicy w Podgorze kilka lat temu ale straciliśmy kontakt do nich. Mieliśmy tam piętro (nad parterem gospodarzy) z kuchnią, salonem i łazienką oraz do tego dwa piętra z czterema pokojami i dwoma łazienkami. Duży taras i mini ogródek - było super. Pytam na forum bo może ktoś miał to samo miejsce - chętnie tam wrócimy. Jeśli macie coś godnego polecenia chętnie sprawdzimy kolejne miejsce.
Środkowa Dalmacja jest jak najbardziej OK ale zdamy się na Wasze porady. Piszcie lub jeśli chcecie maila dajcie znać na priv.
Pozdrawiam.
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 21.02.2011 13:09

Myślę, że rezerwować trzeba już, ja na 15 osób rezerwowalam w styczniu i w niektórych kwaterach nie mieli już tyle wolnych miejsc. Domy zwykle są podzielone na mniejsze apartamenty ale przy wynajęciu wszystkich na pewno można liczyć na upust.
Szukaj i wysyłaj zapytania z terminem i liczbą osób korzystając z banku kwater tam są namiary na strony z bezpośrednim kontaktem do wynajmujących.
forum/viewtopic.php?t=17804

a jak Ci mało (tak jak mi) szukaj w google , ja zwykle wpisuję "apartmani xxxxx" ( nazwa konkretnej miejscowości)
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 21.02.2011 14:55

minow - napisz do mnie, jestem w stanie Ci pomóc, mam namiary na dom dla dużej grupy osób w Środkowej Dalmacji.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Krisku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krisku » 21.02.2011 15:44

Witaj.
Mam namiar na dom dla 13 osób w Rażanju blisko plaży ze zdjęć Zieliny74(Zielina - pozdrawiam ). Dwa piętra, 6 sypialni , dwie kuchnie i 2 łazienki do tego 2 tarasy. Wszystko to w jednym domu. Gorsza sprawa z ogrodem. W sezonie 140-150 E za całość. Jak chcesz pisz na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Pozdrawiam
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 21.02.2011 16:31

Krisku- również Cię pozdrawiam.

A w Razanj małe zmiany - tzn. zmiany na lepsze. W ubigłym tygodniu byłam na Bałkanach (Cro, BH i Montenegro :-)) - musiałam również "zajrzeć" do Razanj. Mile mnie zaskoczyła droga do plaży (idąc z mariny pod górę, między willami) - jest wyasfaltowana - tak więc miła niespodzianka dla wszystkich odwiedzających tą plażę latem!
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 21.02.2011 21:14

Minow , czy dzieciaki są pływające :?:
Krisku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krisku » 22.02.2011 09:03

Do Zieliny74.
No to chyba za naszą kasę co tam zostawiamy:) A tak poważnie to to jestem oczywiście za zmianami w dobrym kierunku. Sprawdzę to już w lipcu.
Pozdrawiam Krzysiek.
Zaraz nas okrzyczą, że prywatę uprawiamy nie w temacie :)
minow
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) minow » 22.02.2011 10:18

Witam!
Przepraszam, że się nie odzywam za często w moim temacie ale po prostu nie mam czasu. Postaram się dziś wieczorem przejrzeć to co proponujecie i odzywać da Was.
Dzieciaki nie pływają jeszcze, najstarsze - moje - będzie miało 3,5 roku, reszta młodsza.
Z powodu tego, że grupa może być duża strasznie ciężko to ze wszystkimi poustalać. Podejrzewam, że ten kto próbował wie dlaczego...
Pozdrawiam i dziękuje za każdą odpowiedź. Nawet za załatwianie prywaty ;)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 22.02.2011 18:30

No to zaczynamy od propozycji ekstremalnej :wink:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
andrzejk1975
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 11.03.2012 12:03

Zielina74. napisał(a):Krisku- również Cię pozdrawiam.

A w Razanj małe zmiany - tzn. zmiany na lepsze. W ubigłym tygodniu byłam na Bałkanach (Cro, BH i Montenegro :-)) - musiałam również "zajrzeć" do Razanj. Mile mnie zaskoczyła droga do plaży (idąc z mariny pod górę, między willami) - jest wyasfaltowana - tak więc miła niespodzianka dla wszystkich odwiedzających tą plażę latem!

Zielnia74 a może się orientujesz w Razanj gdzie jest Uvalac Ljoljinica
i jak daleko od Varos ?? wybieram sie w tym roku właśnie dokładnie pod ten adres i nie wiem czy za wybór mnie znajomi nie zlinczują :?
dzieki z góry za odpowiedź
PS
polecił Cię jako znawczynię Razanj :lol: Anakin
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 11.03.2012 12:17

Anakin znawcą Razanj też jest, chociaż na Varos nie trafił ;-)
Ale taka jest Razanj - jeżdżę tam od kilku lat, ale zawsze topografia tej miejscowości mnie zadziwia. Poza tym w Razanj zwykle plażujemy, a popołudniami jeżdzimy po okolicy, więc szczerze mówiąc niewiele tam fajnych miejsc odkryłam.
Wdaje mi się, że jak się dojeżdża do centrum Razanj (tam gdzie jest market - o ile można to nazwać centrum) to chyba mijałam kierunek na tą zatokę - nazwa jest mi znana. Poszperam w swoich zdjeciach z okolic, może coś znajdę. Mogę zapytać znajomej z Raznaj, chyba będzie najprościej.
Napisz do mnie maila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Będziemy w kontakcie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 11.03.2012 13:50

Zielina74. napisał(a):Anakin znawcą Razanj też jest, chociaż na Varos nie trafił ;-)
Ale taka jest Razanj - jeżdżę tam od kilku lat, ale zawsze topografia tej miejscowości mnie zadziwia. Poza tym w Razanj zwykle plażujemy, a popołudniami jeżdzimy po okolicy, więc szczerze mówiąc niewiele tam fajnych miejsc odkryłam.
Wdaje mi się, że jak się dojeżdża do centrum Razanj (tam gdzie jest market - o ile można to nazwać centrum) to chyba mijałam kierunek na tą zatokę - nazwa jest mi znana. Poszperam w swoich zdjeciach z okolic, może coś znajdę. Mogę zapytać znajomej z Raznaj, chyba będzie najprościej.
Napisz do mnie maila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Będziemy w kontakcie.

Za to Rażanj liczę na znaczne..............zniżki z Twojej strony. :lol: :wink:
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 11.03.2012 14:09

Anakin, jak będziesz moim klientem - rabat masz gwarantowany ;-)

A tak a'propos - zaklepałeś już coś na lato?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 11.03.2012 14:16

Zielina74. napisał(a):Anakin, jak będziesz moim klientem - rabat masz gwarantowany ;-)

A tak a'propos - zaklepałeś już coś na lato?

Skopiowałem,żebyś się mi później nie wyparła! :lol: :wink:

Na ten rok??
Jakieś tam bliżej niesprecyzowane plany są...
Żadnych konkretów jeszcze... 8)
Zielina74.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielina74. » 11.03.2012 16:45

tzn. czekasz na propozycje? ;-)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone