Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ktoś zna ten apartament?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
elektrokuba
Plażowicz
Ktoś zna ten apartament?

Nieprzeczytany postnapisał(a) elektrokuba » 15.05.2010 10:24

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Pytanie do was/znawców czy ktoś zna ten apartament? Był ktoś tam kiedyś? Jakieś opinie? Jestem ciekawy wszelkich uwag.

Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Kuba
elektrokuba
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) elektrokuba » 26.05.2010 18:59

Naprawdę nikt tam nie był? Nikt nie kojarzy?
Asia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia » 27.05.2010 19:12

Witam, nie byłam w tym miejscu, ale zaglądnęłam do tej oferty i to chyba oferta pokoju. Oznaczenie apartamentów będzie AP1, AP2 itd. podpowiadam upewnienie się bo jeśli to oferta pokoju to trzeba upewnić się jak z dostępem do kuchni. Pozdrawiam!
elektrokuba
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) elektrokuba » 30.05.2010 10:49

Mi właśnie o pokój chodzi więc to nie problem chodzi mi tylko o to czy opis jest zgodny z rzeczywistością i jak wlaściciele na miejscu i czy warto tam pojechać. No i oczywiście czy to nie FAKE.
skywalker_01
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) skywalker_01 » 31.05.2010 10:06

Te zdjęcia raczej nie pokazują tego 12 metrowego pokoju, tylko apartament.
Jeżeli ten sam wystrój wnętrza będzie w tym pokoju to cena jest naprawdę przystępna. Można traktować to jako okazję.
Lepiej poprosić o dosłanie zdjęć pokoju, aby potem nie było rozczarowania.
Generalnie niska cena nawet na apartament może być spowodowana jakimiś innymi niedogodnościami, np. brak plaży w okolicy, tylko kamienne bloki lub płyty betonowe etc.
elektrokuba
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) elektrokuba » 02.06.2010 06:31

Ooo! To już jakieś argumenty są konkretne. Dzieki za udział w dyskusji ale już "musztarda po obiedzie".
Opowiem wam jak było ;)
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 02.06.2010 07:32

musztarda po obiedzie !!!!!

mimo wszystko to jest mały pokoik z kuchnią "za vinklem" i kibelkiem zaraz przy łóżku...

w czymś tak małym bez klimy? nie jestem sobie w stanie wyobrazić nocy, no chyba że w październiku :D
elektrokuba
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) elektrokuba » 06.09.2010 19:34

Witam a więc byłem widziałem i polecam. Dla ludzi nie wymagających cudów bardzo dobra miejscówka za rozsądną cenę. Byłem końcem sierpnia i klima nie była potrzebna w razie konieczności zawsze można spać przy otwartym oknie i jest OK. Pokój jest większy niż wygląda to na zdjęciach a wc nie jest "zaraz przy łóżku". Właściciele bardzo mili i przyjemni mimo że tylko ich wnuk mówił po angielsku (oni po niemiecku) wnuk był na każdy telefon po 10 min pod drzwiami. Możliwość zrobienia grila.
Na maile lubią odpisywać z opóźnieniem ale zawsze odpisują.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ktoś zna ten apartament?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone