jacol1972 napisał(a):Wielkie dzięki za miło spędzone niedzielne popołudnie.
Biorąc pod uwagę, że relacja już skończona, a mimo to czasem ktoś tu zajrzy i jeszcze pochwali
Pozdrawiam
.png)
jacol1972 napisał(a):Wielkie dzięki za miło spędzone niedzielne popołudnie.
.png)
.png)
rbogi napisał(a):No i się zaraziłem
W tym roku mam zamiar rozpocząć swoją kampingowo-chorwacką przygodę od Kuciste. No chyba, że po drodze mnie coś zatrzyma. W końcu po to mój hotelik wożę w bagażniku, żeby móc go rozłożyć tam gdzie mi się spodoba.
Jednak dzięki Twojej relacji, zainteresował mnie Peljesac.
(...)
Teraz mam zamiar przejechać go cały.
Pozdrawiam, i gratuluję relacji.
.png)
.png)
.png)
Krzychooo napisał(a):rbogi napisał(a):No i się zaraziłem
W tym roku mam zamiar rozpocząć swoją kampingowo-chorwacką przygodę od Kuciste. No chyba, że po drodze mnie coś zatrzyma. W końcu po to mój hotelik wożę w bagażniku, żeby móc go rozłożyć tam gdzie mi się spodoba.
Jednak dzięki Twojej relacji, zainteresował mnie Peljesac.
(...)
Teraz mam zamiar przejechać go cały.
Pozdrawiam, i gratuluję relacji.
Dzięki. Jedź, na pewno nie pożałujesz. Gwarantuję.
Ja teraz wybieram się na Hvar i troszkę się obawiam, że nawet ta fantastyczna wyspa w porównaniu z Peljescem wypadnie blado. Ale właśnie ta niepewność wynikająca z odkrywania nowych miejsc jest może najlepsza...
Pozdrawiam
.png)
.png)
Basiulinek napisał(a):Krzychooo
I zla jestem,ze dopiero teraz tu trafilam (tzn.jakies 3 godziny temu).
Ale lepiej pozno niz wcale
Basiulinek napisał(a):Ta sobota,w ktora wyjezdzaliscie , byla dniem naszego przyjazdu do Orebica![]()
Ale na szczescie lalo tylko do poludnia,potem szybko wyszlo slonce i juz byla "prawdziwa" ChorwacjaI tak pozostalo przez kolejne 2 tygodnie.
.png)
AniaJ. napisał(a):Jedź na Hvar i przekonaj się, ze naprawdę wartoNie pożałujesz na pewno! Hvar jest piękny
Byłam i na Hvarze i na Peljescu - porównywać nie będę - obydwa miejsca warte spędzenia nie jednych wakacji
Blado na pewno nie wypadne - na pewno inaczej! Hvar, Vrboska, Stari Grad, Jelsa, Sv Nedjelja i caluśki zatunelowy Hvar - nie, to nie może rozczarować!!! Udanych wakacji
.png)
adam155 napisał(a):Relacja super nie slodze bo cukier drogi ! Ale w tym roku planuje Peljesac wiec info jak najbardziej przydatne, teraz jak slonko wychodzi to czesciej myslimy o Cro!
.png)
bobemce napisał(a):Krzychooo czyś Ty oszalał? Tyle pisać? I to jeszcze apetyt robić? Nie wypada![]()
bobemce napisał(a):A dzień kiedy tak lało roku zeszłego już tydzień w Podobuce urzędowałem.
Powrót do Nasze relacje z podróży