Witam Was serdecznie użytkownicy forum cro.pl
Zwracam się do Was cromaniacy z ogromną prośbą o wsparcie mojej szkoły w postaci zagłosowania na ekofilmik (to tylko dwa kliknięcia - zachęcam):
Jestem nauczycielem w Publicznym Gimnazjum nr 3 w Wałbrzychu.
Moje dzieci wraz z opiekunem (ze mną) przystąpiły do konkursu na ekofilm organizowany przez sklepy Tesco. 30 pierwszych szkół (filmów) otrzyma pracownię multimedialną (Projekor+tablica interaktywna+laptop)
BARDZO PROSZĘ O ZAGŁOSOWANIE NA NASZ FILM co pomoże nam "wskoczyć" na upragnione punktowane 30-ste miejsce (teraz jesteśmy na 9 )
link bezpośredni do głosowania: www.tescodlaszkol.pl/700
link na szkolną stronę internetową, z której także można głosować"
www.pg3wch.ovh.org
Robimy wszystko co w naszej mocy aby dorównać dużym szkołom, drukujemy ulotki, zwracamy się do tv regionalnej - puszczamy reportaże na ten temat, powiadamiamy znajomych, chodzimy po mieście nakłaniając ludzi do głosowania (jest to niestety nieskuteczne, ponieważ ludzie poprostu zapominają o głosowaniu), sami głosujemy, ale to za mało więc zwracam się do Państwa o pomoc abyście zagłosowali codzinnie do 15 grudnia na naszą szkołę! Film można sobie oglądnąć na podanej stronie przed zagłosowaniem.
Wierzę , że Państwo którzy to przeczytają pomogą nam zbliżyć się do czołówki ( mamy około 8220 głosów a potrzebujemy minimum 8400)
Bezpośredni link
www.tescodlaszkol.pl/700
Pozdrawiam serdecznie i liczę na Was kochani!

.png)
.png)
.png)

.png)