Co prawda dla mnie Alpy tak- ale zimą, to temat jest mi bliski. Szczególnie teraz, kiedy przygotowujemy się do zimowych szaleństw w Tyrolu, miło będzie poczytać i oglądać zdjęcia Alp pokrytych nie śniegiem, ale zieloną trawką
.png)
[/b]
.png)
Ewa Zuber napisał(a):Będzie Wojciechu dalszy ciąg, ale dopiero wieczorem. Też Cię pozdrawiam. Cieszę się, że dotarłeś do tej relacji. Najciekawsze dopiero nastąpi
.png)

.png)
.png)
.png)
klopot napisał(a):Witam
Sposób na spędzenie wakacji "Pierwsza Klasa".
Pamiętam, że w trakcie przejazdy przez Szwajcarię zwróciłem uwagę na dużą ilość jak to określiłaś Ewa "atrakcji dla dzieci". Prawie na każdym parkingu na którym się zatrzymywaliśmy dzieci miały gdzie się wyszaleć.
Pozdrawiam
Rafał
.png)
Ewa Zuber napisał(a):klopot napisał(a):Witam
Sposób na spędzenie wakacji "Pierwsza Klasa".
Pamiętam, że w trakcie przejazdy przez Szwajcarię zwróciłem uwagę na dużą ilość jak to określiłaś Ewa "atrakcji dla dzieci". Prawie na każdym parkingu na którym się zatrzymywaliśmy dzieci miały gdzie się wyszaleć.
Pozdrawiam
Rafał
Między innymi dla tych dziecięcych atrakcji nasz młodszy syn chciał z nami wędrować. Była to swego rodzaju mała nagroda, za trud wędrówki.
.png)
.png)

.png)
FUX napisał(a):Przyłączam się do sbskrybentów relacji. Jestem pod wrażeniem.
Kilka pytań, jeżeli można...
Ile czasu byliście w CH.
Dojazd samochodem/pociągiem?
Prowiant na miejscu, czy ze sobą?
Ceny sklepowe/knajpkowe zbliżone do cro, czy dużo drożej/
Około 14 dniowy pobyt dla 4 osób zamknie się w kwocie zbliżonej do potrzebnej w Cro (ca. 2-3 keuro)?
.png)
Ewa Zuber napisał(a): To zależy, gdzie chce się jechać. Ponieważ dysponuję wieloma informacjami, mogę w tej kwestii w miarę możliwości doradzić.
Fux czy masz na myśli 2-3 tys euro? i czy w Twojej 4 osob. rodzinie są dzieci do lat 16 ?
.png)
FUX napisał(a):Ewa Zuber napisał(a): To zależy, gdzie chce się jechać. Ponieważ dysponuję wieloma informacjami, mogę w tej kwestii w miarę możliwości doradzić.
Fux czy masz na myśli 2-3 tys euro? i czy w Twojej 4 osob. rodzinie są dzieci do lat 16 ?
Plany niesprecyzowane. Dzieci w wieku 11 i 16 lat. Tak, 2000 -3000 euro.