.png)
asikx napisał(a):Oględnie rzecz nazywając, rzygać mi się chce jak czytam takich nadętych, wszechwiedzących bufonów, jak Ty.
admin1 napisał(a):asikx napisał(a):Oględnie rzecz nazywając, rzygać mi się chce jak czytam takich nadętych, wszechwiedzących bufonów, jak Ty.
Kulturalni ludzie nie używają takich słów. Mam podobne zdanie na ten temat, ale takiego sojusznika mieć nie chcę. Prędzej zmienię zdanie ... o Tobie.
pozdrav K
.png)
admin1 napisał(a):asikx napisał(a):Oględnie rzecz nazywając, rzygać mi się chce jak czytam takich nadętych, wszechwiedzących bufonów, jak Ty.
Kulturalni ludzie nie używają takich słów. Mam podobne zdanie na ten temat, ale takiego sojusznika mieć nie chcę. Prędzej zmienię zdanie ... o Tobie.
pozdrav K
Popiel napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):darek 1 ostatnio się wyżywa,, intelektualnie '' jeśli chodzi o słownictwo ,daj mu czerwoną kartkę
A Tobie co do tego? Żal dupkę ściska to też się powyżywaj![]()
Co tam Andrzejku?
AndrzejJ. napisał(a):zebik napisał(a):No jasne weź go zabij, że ma inne zdanie od ciebie.
To nie chodzi o to ,że masz odmienne zdanie od asixa tylko ,że masz denne i głupie.
EOT ,banan , plonk .
.png)
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Niektorzy za bardzo sobie ostatnio tu pozwalają .Typu darek 1 do wszystkiego erotyczne aluzje robi i słownictwo mu się przy tym zniża... to raz. Dwa zebik , czy zębik jakiś super pierdołowaty się robi w swoim pisaniu. Zęby bolą.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.