Zazdroszczę tej kwitnącej lawendy.
Jak jechaliśmy "starą "drogą ,to od upału powietrze było tak przymglone ,że nie dało się zrobić nawet przyzwoitej fotki.....
Super
Pozdrowionka.
.png)
dangol napisał(a):Jak jechaliśmy tą drogą pod koniec sierpnia, to kwitnąca lawenda też była tylko tam! Tyle, że to już była resztka kwiatków
bluesman napisał(a):Troszkę się wtrącęBrusje z tegorocznej, troszkę innej perspektywy
niestety w lipcu lawenda bledziuchna
CROberto napisał(a):Jak jechaliśmy "starą "drogą ,to od upału powietrze było tak przymglone ,że nie dało się zrobić nawet przyzwoitej fotki.....
.png)
.png)
longtom napisał(a):Żona nie wiedzieć dlaczego zamiast podziwiać stromość zboczy i rozległość widoków jakby bardziej zainteresowana tym co widać na tablicy rozdzielczej samochodu.
bluesman napisał(a):..w Polsce też zaczęli sporo jeździć ...
longtom napisał(a):W Polsce i my troszeczkę.
Dlatego podziwiam.![]()
.png)
Lidia K napisał(a):longtom napisał(a):Żona nie wiedzieć dlaczego zamiast podziwiać stromość zboczy i rozległość widoków jakby bardziej zainteresowana tym co widać na tablicy rozdzielczej samochodu.
Dokładnie tak jak ja.
Lidia K napisał(a):...przez cały rok poza urlopem.
.png)
piotrf napisał(a):Aguha napisał(a):Longtom, uwielbiam cierpieć oglądając Twoje zdjęcia, katuj mnie, katu....![]()
![]()
Męcz mnie i dręcz mnie . . .
Czy to jakiś zbiorowy masochizm![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
Franz napisał(a):Oglądam z prawdziwą przyjemnością.
Aguha napisał(a):Pomieszało mi się w głowie od zapachu lawendy
.png)
bluesman napisał(a):Co do tej francuskiej drogi, o której wspominasz, w którym to jest dokładnie miejscu?
Roxi napisał(a):longtom napisał(a):Za kilka dni będzie nasz.
Super![]()
Aldonka napisał(a):Zdecydowanie pora zmienić miejsce. ZDECYDOWANIE!!
Powrót do Nasze relacje z podróży