Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

katastrofa w Smoleńsku

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.04.2010 15:13

weldon napisał(a):Tę postawiliśmy w Waszym imieniu

Obrazek

Podziękowanie i uznanie :!: :!: :!:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 11.04.2010 15:14

No to już w domu...
Jacek_Do
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek_Do » 11.04.2010 15:59

Serce w pasy napisał(a):Wielka tragedia , ale nie ze względu na to, że zginął mierny polityk, który wyrządził bardzo dużo złego Polsce, lecz dlatego, że zginęło przedwcześnie bardzo dużo ludzi. Cześć ich pamięci. Natomiast nie chciałbym, (a już zaczynają się pojawiać takie durne porównania, chyba ze względu na ilość zniczy przed Pałacem Namiestnikowskim) aby próbować porównywać tego maluczkiego zakompleksionego ksenofoba. do osoby Papieża Jana Pawła II, bo do pięt mu nie dorastał, Wielki pokłon dla wszystkich ofiar, a nie dla tej jednej jedynej. Wiem, że polecą na mnie teraz gromy, lecz w całej tej tragedii trzeba zachować jakiś zdrowy rozsądek.

Gdyby głupota miała skrzydła latał byś jak gołąb - i to tyle.
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 11.04.2010 16:00

Serce w pasy napisał(a):Wielka tragedia , ale nie ze względu na to, że zginął mierny polityk, który wyrządził bardzo dużo złego Polsce, lecz dlatego, że zginęło przedwcześnie bardzo dużo ludzi. Cześć ich pamięci. Natomiast nie chciałbym, (a już zaczynają się pojawiać takie durne porównania, chyba ze względu na ilość zniczy przed Pałacem Namiestnikowskim) aby próbować porównywać tego maluczkiego zakompleksionego ksenofoba. do osoby Papieża Jana Pawła II, bo do pięt mu nie dorastał, Wielki pokłon dla wszystkich ofiar, a nie dla tej jednej jedynej. Wiem, że polecą na mnie teraz gromy, lecz w całej tej tragedii trzeba zachować jakiś zdrowy rozsądek.

Wstyd...
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 11.04.2010 16:01

Nie dopchaliśmy się. Był straszliwy tłum, ale ludzie podali ...

Dzięki...
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 11.04.2010 16:07

Również serdecznie dziękuję. Na Cromaniaków zawsze można liczyć.
Wojciech_k4
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wojciech_k4 » 11.04.2010 16:15

Obrazek

Obrazek

Nie dopchaliśmy się. Był straszliwy tłum, ale ludzie podali ...

Dzięki...
robo111
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) robo111 » 11.04.2010 16:38

Można się nie zgadzać w ramach polityki, jednak w przypadku takiej katastrofy trzeba pamietać, że to nasz Prezydent i człowiek bardzo ciepły i kochający. Nigdy się z nim nie zgadzałem, ale teraz płaczę modlę się jak wszyscy. Był to Wielki Polak
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 11.04.2010 16:51

To niesamowite, że Ukraina ogłosiła jutrzejszy dzień Dniem Żałoby w solidarności z Polską, że Rosja też się z nami solidaryzuje.
Ale najbardziej poraziło mnie to, że Brazylia ogłosiła 3 dni Żałoby w geście solidarności z Polską... a ja nawet nie wiedziałem do dziś rana jak się nazywa prezydent Brazylii...
:cry:
Rero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rero » 11.04.2010 17:01

dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 11.04.2010 17:18

[*]
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 11.04.2010 17:20

Weldon - serdeczne dzięki

(*)(*)(*)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 11.04.2010 17:21

Dzięki...

Ja tylko poszedłem śladami jacusd.

Warszawa, 11.04.2010
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 11.04.2010 17:26

[*] Żal wielkiego czlowieka, żal wszystkich którzy zginęli we wczorajszej katastrofie. Poruszający komentarz na TVP1 podczas przejazdu konduktu przez Stolicę - zginął człowiek wielki, uczciwy, patriota. Cały czas atakowany przez media i wyśmiewany przez niektórych. Cała prawda że przez zdominowane komercyjne media był przedstawiany w nieprawdziwym świetle. Użytkowniku "serce w pasy", mówi do Ciebie kibic z "właściwej strony Błoń" - wstyd!
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 11.04.2010 17:30

Siedziałem przed tv od 15 do wejścia z trumną do Palacu.
Powiem tak. Dla mnie byl to symboliczny powrot WSZYSTKICH, którzy żywi do domow nie wrócili. Tak przyjeli ich mieszkancy Stolicy.
Tak to odebrałem, a nie jako przyjzd Prezydenta.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone