Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

katastrofa w Smoleńsku

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.04.2010 11:51

Właśnie na rosyjskim lotnisku rozbrzmiał głos trąbki i trumna z ciałem Prezydenta Kaczyńskiego skryła się w wojskowej Casie, która za chwilę wystartuje do Warszawy lot ma trwać ok 2 godzin
Ostatnio edytowano 11.04.2010 12:09 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz
ZAJEC
Koneser

Postnapisał(a) ZAJEC » 11.04.2010 12:01

jacusd-Dziękuję
Biker_HR
Cromaniak

Postnapisał(a) Biker_HR » 11.04.2010 12:29

Velika i strašna ljudska tragedija za citav Poljski narod, takodjer i za mnoge druge ljude širom svijeta! I to na 70 obljetnicu još vece tragedije na istome mjestu!

Moja iskrena i duboka sucut svima vama, dragi Poljaci!

Obrazek
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 11.04.2010 12:35

Ostatnio edytowano 11.04.2010 12:36 przez Tomasz W, łącznie edytowano 1 raz
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 11.04.2010 12:36

Tomasz W napisał(a):To budujące...
http://wiadomosci.onet.pl/2153519,135,item.html

nie bangla...
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 11.04.2010 13:16

Tę postawiliśmy w Waszym imieniu

Obrazek

Obrazek

Nie dopchaliśmy się. Był straszliwy tłum, ale ludzie podali ...
krzysiek1956
Odkrywca

Postnapisał(a) krzysiek1956 » 11.04.2010 13:30

Możemy zapalić wirtualnie

http://wirtualnyznicz.pl/zapal.html
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.04.2010 13:38

Wielka tragedia , ale nie ze względu na to, że zginął mierny polityk, który wyrządził bardzo dużo złego Polsce, lecz dlatego, że zginęło przedwcześnie bardzo dużo ludzi. Cześć ich pamięci. Natomiast nie chciałbym, (a już zaczynają się pojawiać takie durne porównania, chyba ze względu na ilość zniczy przed Pałacem Namiestnikowskim) aby próbować porównywać tego maluczkiego zakompleksionego ksenofoba. do osoby Papieża Jana Pawła II, bo do pięt mu nie dorastał, Wielki pokłon dla wszystkich ofiar, a nie dla tej jednej jedynej. Wiem, że polecą na mnie teraz gromy, lecz w całej tej tragedii trzeba zachować jakiś zdrowy rozsądek.
atolek
Croentuzjasta

Postnapisał(a) atolek » 11.04.2010 13:48

Serce w pasy napisał(a):Wielka tragedia , ale nie ze względu na to, że zginął mierny polityk, który wyrządził bardzo dużo złego Polsce, lecz dlatego, że zginęło przedwcześnie bardzo dużo ludzi. Cześć ich pamięci. Natomiast nie chciałbym, (a już zaczynają się pojawiać takie durne porównania, chyba ze względu na ilość zniczy przed Pałacem Namiestnikowskim) aby próbować porównywać tego maluczkiego zakompleksionego ksenofoba. do osoby Papieża Jana Pawła II, bo do pięt mu nie dorastał, Wielki pokłon dla wszystkich ofiar, a nie dla tej jednej jedynej. Wiem, że polecą na mnie teraz gromy, lecz w całej tej tragedii trzeba zachować jakiś zdrowy rozsądek.

żadnego komentarza...żadnego gromu, nawet małego...czytając taki post mowę mi odebrało.
petris
Cromaniak

Postnapisał(a) petris » 11.04.2010 13:52

Serce w pasy napisał(a):Wielka tragedia , ale nie ze względu na to, że zginął mierny polityk, który wyrządził bardzo dużo złego Polsce, lecz dlatego, że zginęło przedwcześnie bardzo dużo ludzi. Cześć ich pamięci. Natomiast nie chciałbym, (a już zaczynają się pojawiać takie durne porównania, chyba ze względu na ilość zniczy przed Pałacem Namiestnikowskim) aby próbować porównywać tego maluczkiego zakompleksionego ksenofoba. do osoby Papieża Jana Pawła II, bo do pięt mu nie dorastał, Wielki pokłon dla wszystkich ofiar, a nie dla tej jednej jedynej. Wiem, że polecą na mnie teraz gromy, lecz w całej tej tragedii trzeba zachować jakiś zdrowy rozsądek.

Ot. jeden z maluczkich plujacych jadem :evil: .
Jurek
Cromaniak

Postnapisał(a) Jurek » 11.04.2010 13:55

weldon napisał(a):Tę postawiliśmy w Waszym imieniu

Obrazek

Obrazek

Nie dopchaliśmy się. Był straszliwy tłum, ale ludzie podali ...

Wielkie dzięki Weldon !!!! szacunek!!! (*)
m82m
Cromaniak

Postnapisał(a) m82m » 11.04.2010 13:56

ZAMILCZ MARNY CZŁOWIEKU :!: :!: :!:
turan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) turan » 11.04.2010 14:19

Serce w pasy napisał(a):... wyrządził bardzo dużo złego Polsce...
maluczkiego zakompleksionego ksenofoba...

Cytat z Regulaminu Forum:

"Zabronione jest używanie zwrotów obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz)."
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 11.04.2010 14:58

Serce w pasy napisał(a):Wielka tragedia ,...

CZasem lepiej ugryźć się w język...pomyśleć...
Darec
Odkrywca

Postnapisał(a) Darec » 11.04.2010 14:59

Bezczelność, brak choćby odrobiny taktu...

Uwierz mi Lech Kaczyński miał o wiele większych wrogów od Ciebie, a którzy oddali mu cześć.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone