Leszek Skupin napisał(a):To mam sprawę ułatwioną bo wystarczy tylko do Żyliny
Mnie nie wystarczy.
Masz zrobić przez Boboszów.
.png)
nawet mam już plan jak to zrobić i kasy z budżetu państwa nie wydać za dużo
trzeba wszystkich osadzonych w zakładach karnych, poprawczakach i aresztach śledczych zagonić do roboty a na każdych 20 przydzielić jednego konnego z odbezpieczoną giwerą 

.png)
jan_s1 napisał(a):...Wiesz ilu urzędników i innych darmozjadów nabija sobie kabzę przy takich okazjach?...

.png)
Leszek Skupin napisał(a):trzeba wszystkich osadzonych w zakładach karnych, poprawczakach i aresztach śledczych zagonić do roboty a na każdych 20 przydzielić jednego konnego z odbezpieczoną giwerą
.png)
.png)
.png)
Oj raz Mu się przytrafiłoPiotrek_B napisał(a):jasio napisał(a):Gabriel Janowski się zarejestrował będzie tańszy cukier
i wesoła kampania wyborcza
.png)
Leszek Skupin napisał(a):
EDIT: Czyż nie jestem reprezentacyjnyPatrz avatarek po lewej
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Potter napisał(a):Leszek Skupin napisał(a): A za 5 lat to J.K.M. będzie mi się podpisywał na liście do zarejestrowania komitetu wyborczego
Jak nam zrobisz autostradę z Polski/Warszawy prosto do Chorwacji to kto wie ... może i ja się podpiszę
To mam sprawę ułatwioną bo wystarczy tylko do Żyliny
.png)
jan_s1 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Władza absolutna = czyt silna prezydentura ma swoje zalety....
Dobrze prawisz i masz mój głos w przyszłych wyborach. Nie musisz nawet tej autostrady budować.