Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kandydaci na Prezydenta

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jan_s1
Koneser

Postnapisał(a) jan_s1 » 26.04.2010 13:45

Leszek Skupin napisał(a):To mam sprawę ułatwioną bo wystarczy tylko do Żyliny :lool:

Mnie nie wystarczy.
Masz zrobić przez Boboszów. :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.04.2010 13:54

Nie ma sprawy :devil: nawet mam już plan jak to zrobić i kasy z budżetu państwa nie wydać za dużo :devil: trzeba wszystkich osadzonych w zakładach karnych, poprawczakach i aresztach śledczych zagonić do roboty a na każdych 20 przydzielić jednego konnego z odbezpieczoną giwerą :devil:

Edit: Mielibyśmy i państwo prawa i sprawiedliwości (nie tylko społecznej), ale też bylibyśmy krajem dróg i autostrad a całą GDDKiA posłać do diabła :devil:
jan_s1
Koneser

Postnapisał(a) jan_s1 » 26.04.2010 14:01

Ten numer nie przejdzie. Wiesz ilu urzędników i innych darmozjadów nabija sobie kabzę przy takich okazjach? Zjedzą Cię. Ale życzę powodzenia! :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.04.2010 14:05

jan_s1 napisał(a):...Wiesz ilu urzędników i innych darmozjadów nabija sobie kabzę przy takich okazjach?...

Władza absolutna = czyt silna prezydentura ma swoje zalety.... ich też można wysłać na zieloną łączkę niech handlują na około stadionu 10-ciolecia czapeczkami i biało-czerwonymi chorągiewkami jak tacy patrioci :devil:
jan_s1
Koneser

Postnapisał(a) jan_s1 » 26.04.2010 14:10

Leszek Skupin napisał(a):Władza absolutna = czyt silna prezydentura ma swoje zalety....

Dobrze prawisz i masz mój głos w przyszłych wyborach. Nie musisz nawet tej autostrady budować. :papa:
MorskiPas
Cromaniak

Postnapisał(a) MorskiPas » 26.04.2010 14:20

Leszek Skupin napisał(a):trzeba wszystkich osadzonych w zakładach karnych, poprawczakach i aresztach śledczych zagonić do roboty a na każdych 20 przydzielić jednego konnego z odbezpieczoną giwerą :devil:

Pomysł nie całkiem nowy, tak budowano Kanał Białomorsko-Bałtycki i wiele innych sztandarowych obiektów tamtej epoki.

A propos kanału, to masz mój głos jak obiecasz wybudować kanał Wisła - Neretwa. :twisted:

Z akcentem na słowo obiecasz :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.04.2010 14:25

Chcesz przez Karpaty czy przez Alpy Julijskie :?: Z Alpami Julijskimi może być o tyle problem że Słoweńcy wprowadzą drakońskie stawki za użytkowanie go ;) ale ... Skoro kiedyś wykuli Kanał Koryncki, Kanał Panamski czy kanał - Morze Śródziemne - Morze Czerwone... wydaje mi się to do wykonania :D, tylko trzeba poczekać na osadzonych w Chinach... skoro możemy importować stamtąd koszulki :?: czemu nie więźniów politycznych - ci chcą kapitalizmu :D to go im damy :D Każdy wykuje po 2 metry i będzie po zawodach :D w niecały rok :D
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 26.04.2010 14:40

MorskiPas napisał(a):A propos kanału, to masz mój głos jak obiecasz wybudować kanał Wisła - Neretwa.

Teoretycznie, to one są połączone ... piękny widok na gibraltarską skałę po drodze mamy ...
i już jesteśmy na Jadranie .. :wink:
jasio
Cromaniak

Postnapisał(a) jasio » 26.04.2010 15:19

Gabriel Janowski się zarejestrował będzie tańszy cukier :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.04.2010 16:52

Kandydatów na prezydenta mamy 23 (P 23) :wink:
ciekawe czy wszyscy zbiorą 100 000 podpisów.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.04.2010 17:02

jasio napisał(a):Gabriel Janowski się zarejestrował będzie tańszy cukier :)

i wesoła kampania wyborcza :lool:
jasio
Cromaniak

Postnapisał(a) jasio » 26.04.2010 17:07

Piotrek_B napisał(a):
jasio napisał(a):Gabriel Janowski się zarejestrował będzie tańszy cukier :)

i wesoła kampania wyborcza :lool:
Oj raz Mu się przytrafiło :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.04.2010 17:23

Leszek Skupin napisał(a):
EDIT: Czyż nie jestem reprezentacyjny :?: Patrz avatarek po lewej :D

No i Pierwsza Dama też w awatarku :D
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 26.04.2010 17:31

Leszek Skupin napisał(a):
Potter napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a): A za 5 lat to J.K.M. będzie mi się podpisywał na liście do zarejestrowania komitetu wyborczego :devil:

Jak nam zrobisz autostradę z Polski/Warszawy prosto do Chorwacji to kto wie ... może i ja się podpiszę 8)

To mam sprawę ułatwioną bo wystarczy tylko do Żyliny :lool:

Do Miszkolca .... Panie do Miszkolca i to przez Barwinek :!: :!:
wówczas "kupę" podpisów z podkarpacia masz jak w banku (szwajcarskim). :lol: :wink:
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 26.04.2010 18:41

jan_s1 napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Władza absolutna = czyt silna prezydentura ma swoje zalety....

Dobrze prawisz i masz mój głos w przyszłych wyborach. Nie musisz nawet tej autostrady budować. :papa:

Popieram. Ja autostradę mam prawie pod domem :D , ale głos bym oddał :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone