Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kandydaci na Prezydenta

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.04.2010 10:04

jan_s1 napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Właśnie podpisałem listę panu Januszowi Korwinowi - Mikke :D

No to wykonałeś kawałek dobrej roboty. :D

Stąd emotka :arrow: :D
Marek40
Cromaniak

Postnapisał(a) Marek40 » 25.04.2010 11:01

Jeden z kandydatów:
Kornel Morawiecki
-co to za człowiek , skąd ????
Czy może kto o Nim słyszał może to będzie niezależnym Prezydentem ?
Ani z lewa ani z prawa ani z góry tylko z dołu ?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2010 11:08

Marek40 napisał(a):Jeden z kandydatów:
Kornel Morawiecki
-co to za człowiek , skąd ????
Czy może kto o Nim słyszał może to będzie niezależnym Prezydentem ?
Ani z lewa ani z prawa ani z góry tylko z dołu ?

Googla ci wyłączyli? :)
Legendarny przywódca Solidarności Walczącej.

A co z potencjalnymi Pierwszymi Damami ?
Bo ewentualny Pierwszy Kot Rzeczpospolitej już jest znany ;)
Marek40
Cromaniak

Postnapisał(a) Marek40 » 25.04.2010 11:49

Tylko co to będzie jak się spotka Pierwszy KOT z pierwszym Psem przywódcy innego
Państwa :?: :?: :?:
krutom
Cromaniak

Postnapisał(a) krutom » 25.04.2010 13:02

Marek40 napisał(a):Tylko co to będzie jak się spotka Pierwszy KOT z pierwszym Psem przywódcy innego
Państwa :?: :?: :?:

Będzie wspaniała gonitwa.
Marek40
Cromaniak

Postnapisał(a) Marek40 » 25.04.2010 13:46

Leszek Skupin napisał(a):Właśnie podpisałem listę panu Januszowi Korwinowi - Mikke :D

Właśnie w info TVP podano, że/ dzięki Twojemu podpisowi / zebrano 1000 podpisów i zarejestrowano Komitet Januszowi Korwinowi - Mikke
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2010 17:22

weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 25.04.2010 17:51

No cóż, nie wszystkim się chce bawić w wielką politykę. Przyjmij moje gratulacje, ponieważ:

Marek40 napisał(a):Właśnie w info TVP podano, że/ dzięki Twojemu podpisowi / zebrano 1000 podpisów i zarejestrowano Komitet Januszowi Korwinowi - Mikke

... w ten właśnie oto sposób, na naszych oczach, tworzy się historia ... :wink:
Marek40
Cromaniak

Postnapisał(a) Marek40 » 25.04.2010 17:55

O jak fajnie
Może będzie kandydował Roman Giertych
Jak wygra to fabryki ruszą pełna parą , będzie produkcja materiałów .
A zakłady szwalnicze będą miały pełne ręce roboty,
aby wszystkim uszyć mundurki :lool: :lool: :lool:
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 26.04.2010 06:50

Marek40 napisał(a):...Ale pamiętajcie, że zgłoszenia przyjmują do jutra do 24.00 i musi byś 1000 podpisów popierających ...

To skąd deadline dla Jarosława to dziś 16:15?
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 26.04.2010 12:16

Dziś oprócz komitetu Olechowskiego, zgłosiły się także komitety: Zdzisława Jankowskiego, Józefa Wójcika, Romana Sklepowicza (Stowarzyszenie Poszkodowanych Przez System Bankowy i Prawny) i Ludwika Wasiaka (prezes Stowarzyszenia Narodowego im. Romana Dmowskiego).

Łącznie w Państwowej Komisji Wyborczej zawiadomienia o swoim powstaniu złożyło dotychczas trzynaście komitetów.

W niedzielę zgłosiły się komitety Bronisława Komorowskiego, Bogdana Szpryngiela, Janusza Korwin-Mikkego i Bogusława Ziętka; wcześniej w sobotę - Andrzeja Leppera i Marka Jurka. W piątek jako pierwsze zarejestrowały się komitety: Waldemara Pawlaka i Kornela Morawieckiego.
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.04.2010 12:34

Marek40 napisał(a):

Właśnie w info TVP podano, że/ dzięki Twojemu podpisowi / zebrano 1000 podpisów i zarejestrowano Komitet Januszowi Korwinowi - Mikke

Cholera, może jako jeden z pierwszych, który się podpisał na liście zostanę szefem Ś.B.K.W.J.K.M. i wreszcie zajmę się na poważnie polityką w wielkim tego słowa znaczeniu :D

EDIT: Czyż nie jestem reprezentacyjny :?: Patrz avatarek po lewej :D

EDIT2: A za 5 lat to J.K.M. będzie mi się podpisywał na liście do zarejestrowania komitetu wyborczego :devil:
Potter
Cromaniak

Postnapisał(a) Potter » 26.04.2010 13:14

Leszek Skupin napisał(a): A za 5 lat to J.K.M. będzie mi się podpisywał na liście do zarejestrowania komitetu wyborczego :devil:

Jak nam zrobisz autostradę z Polski/Warszawy prosto do Chorwacji to kto wie ... może i ja się podpiszę 8)
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 26.04.2010 13:39

Prezes PiS Jarosław Kaczyński jest kandydatem tej partii na prezydenta. "Tragicznie przerwane życie prezydenta, śmierć elity patriotycznej Polski, oznacza dla nas jedno: musimy dokończyć ich misję" - napisał prezes PiS w oświadczeniu, w którym ogłosił decyzję o kandydowaniu.
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.04.2010 13:41

Potter napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a): A za 5 lat to J.K.M. będzie mi się podpisywał na liście do zarejestrowania komitetu wyborczego :devil:

Jak nam zrobisz autostradę z Polski/Warszawy prosto do Chorwacji to kto wie ... może i ja się podpiszę 8)

To mam sprawę ułatwioną bo wystarczy tylko do Żyliny :lool:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone