Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam! I nas prosze dopisac do listy wylotowej-startujemy sobota 3 ipiec Z Piły do Sukosanu!!!!Czarny ford focus trzydzrzwiowy Powrót po 20 lipca.jak skonczy sie kasa.
Witam! I nas prosze dopisac do listy wylotowej-startujemy sobota 3 ipiec Z Piły do Sukosanu!!!!Czarny ford focus trzydzrzwiowy Powrót po 20 lipca.jak skonczy sie kasa.
ALE MNIE DOŁUJECJE!!3,07 MIAŁAM BYC NA RAB!!I D..A!TRZY KOLEJNE URLOPY SPEDZAŁAM W CHOR!!BAJKA!TAK MIAŁO BYC I TERAZ ALE TAKIE ZYCIE!!!NIGDY NIKOMU NIE ZAZDROSCIŁAM DO TERAZ!!JEJKU...ALE MACJE DOBRZE...BAWCJE SIE WSPANIALE!!!1SZCZERZE! A JA BEDE TU ZAGLADAC I CZYTAC WASZE POSTY...BEDZIE MI TROSZKE LEPIEJ NA SERDUCHU!!!CHOLERNIE MI PRZYKRO..KUPIŁAM SOBIE KOSZULKE U BRUNA..MOZE ZA ROK...POZDROWCJE CHOR OD KAMY Z ŁODZI..PA PA