Docelowo- Stara Baska, Cres (oczywiście namiot). Autko- Skoda Felicia (zielony met.) z autoboxem na górze. Naklejka oczywiście na szybie...
Czas pobytu: 23.06-10.07.2007
Wyjazd z Krasnegostawu woj. lubelskie
Do zobaczenia...
.png)
.png)
.png)
.png)
Hunter napisał(a):Witam!
Bardzo się cieszę, że załapałem się do KALENDARZA WYJAZDOWEGO 2007. Ale wkradł się mały błąd. Często LUBIN mylony jest z LUBLINEM dlatego napisąłem drukowanymi. Nie pomogło. LUBIN, LUBIN,LUBIN to takie niewielkie górnicze miasteczko w dolnośląskiem.
PozdrawiamI nie gniewam się
.png)
a to ja napisał(a):Hunter napisał(a):Witam!
Bardzo się cieszę, że załapałem się do KALENDARZA WYJAZDOWEGO 2007. Ale wkradł się mały błąd. Często LUBIN mylony jest z LUBLINEM dlatego napisąłem drukowanymi. Nie pomogło. LUBIN, LUBIN,LUBIN to takie niewielkie górnicze miasteczko w dolnośląskiem.
PozdrawiamI nie gniewam się
Ups ...![]()
Chyba zapatrzyłam się na "kolegę powyżej" w kalendarzu.
Z Lublina właśnie !
Pozdraviam WSZYSTKICH Lubinian i Lublinian![]()
.png)
witki napisał(a):Plumek napisał(a):adam_cro napisał(a):05-20.07 Zivogoscie Blato Camp Ciste - juz sie nie moge doczekac
O! Proszę!
To zapraszam do Mr Olimpia w BlatoPierwszy dom z knajpą, zaraz na "wejściu" do wioski idąc nad morzem
Mówiąc inaczej - na początku "miejskiego" deptaka hehehe Przy pierwszej palmie
Plumeczku mój kochany - a na kawke w tym roku nie zapraszasz?
Ona chodzi za mną od zeszłego roku - dobrze o tym wiesz .....![]()
Jak dobrze że do wyjazdu zostało już tylko 40 dni. Wyjazd 26.04, 27.04 juz Trogir i Split, do 06.05 (po drodze Jeziora Plitwickie), w domu 07.05. Cztery osoby + pies, niebieski Fiat Doblo, Riwiera Makarska - oczywiscie Zivogosce Blato, zaraz obok Cafe Olimpia, hahahahaha![]()
.png)
a to ja napisał(a):witki napisał(a):Plumek napisał(a):adam_cro napisał(a):05-20.07 Zivogoscie Blato Camp Ciste - juz sie nie moge doczekac
O! Proszę!
To zapraszam do Mr Olimpia w BlatoPierwszy dom z knajpą, zaraz na "wejściu" do wioski idąc nad morzem
Mówiąc inaczej - na początku "miejskiego" deptaka hehehe Przy pierwszej palmie
Plumeczku mój kochany - a na kawke w tym roku nie zapraszasz?
Ona chodzi za mną od zeszłego roku - dobrze o tym wiesz .....![]()
Jak dobrze że do wyjazdu zostało już tylko 40 dni. Wyjazd 26.04, 27.04 juz Trogir i Split, do 06.05 (po drodze Jeziora Plitwickie), w domu 07.05. Cztery osoby + pies, niebieski Fiat Doblo, Riwiera Makarska - oczywiscie Zivogosce Blato, zaraz obok Cafe Olimpia, hahahahaha![]()
Już wiesz, skąd ten 26.
Tylko skąd ... czerwiec ?![]()
Czerwcowy wpis był "skiedyś".
Dzisiejszy poszedł , gdzie trzeba.
Oj ... pokręciło mi się od tych liczb
Co by nie pisać to ... fajnie Wam, że ZARAZ jedziecie.
Pozdraviam wszystkie witki
I życzę udanego wyjazdu
.png)
.png)
a to ja napisał(a):Witko - Madziu !
24.06 i 26.04
![]()
Czasem słowa "grają".
A tym razem ... zagrały liczby.
A propos zwiedzania.
Masz LEPIEJ w tej kwestii niż wszyscy inni ... wyjeżdżający latem.
Bo oni mają dylemat: zwiedzać czy opalać się
Tobie życzę takich samych dylematów![]()
.png)
.png)

Pakula napisał(a):Ja wraz moją rodzinką jedziemy pierwszy raz (pod kamping) a w ogóle to już po raz trzeci.Jedziemy na 99% do Zivogosce na camp ''Ciste''.
Ciekawe tylko jak sie zapakujemy![]()
Acha i !!!!!!WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko