Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jeziora plitwickie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rado
Autostopowicz
jeziora plitwickie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rado » 25.01.2008 17:22

Szukam dobrej kwatery lub pewnego hotelu w rejonie jezior plitwickich ,
mlodyszejniol
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mlodyszejniol » 25.01.2008 17:27

Powiedz coś więcej to pomoże :) A szukałeś już na forum czegoś :?: :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.01.2008 19:37

mlodyszejniol napisał(a):... A szukałeś już na forum czegoś :?: :?:

Dokładnie :wink:
np. www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=15815&highlight
mlodyszejniol
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mlodyszejniol » 25.01.2008 19:42

Niby na forum 4 dni jestem ale już coś daje moja obecności mam nadzieje że kiedyś będę mógł pomagać więcej jak inni :D
Rado
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rado » 29.01.2008 12:42

Byłem w 2003 na Korculi w Prigradici było kapitalnie .
Ominołem jeziora i niemogę darować sobie .
Tym razem chciałbym Ten rejon trochę zwiedzić .
Interesuje mnie dobra i czysta kwatera lub nie duży hotel .
Pozdrawiam
Rado
avensis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) avensis » 24.02.2008 21:15

Na parkingu przed jeziorami jast duzo naganiaczy ktorzy oferuja za rozsadna cene noclegi, takze jezeli pojedziesz w ciemno to napewno cos w poblizu znajdziesz.
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 24.02.2008 21:34

Nie ma problemu z kwaterami przed parkiem narodowym więcej informacji i tablic o kwaterach niż znaków drogowych. Do wyboru do kolory można jechać w ciemno jak nie w pierwszym domu to skierują dalej.
Rado
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rado » 25.02.2008 12:04

dzięki za infrmacje
Pozdrawiam
Radosław

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje