.png)
.png)
.png)
madzia1981 napisał(a):Witaj-no to ja moze pierwsza nieśmialo zaproponuje wam Ciovo?
Poczytaj na forum troszke tego jest o tej miejsocowści a potem zadawaj kolejne pytanka.
pozdrawiam
ma
dzia1981
.png)
Andreas napisał(a):madzia1981 napisał(a):Witaj-no to ja moze pierwsza nieśmialo zaproponuje wam Ciovo?
Poczytaj na forum troszke tego jest o tej miejsocowści a potem zadawaj kolejne pytanka.
pozdrawiam
ma
dzia1981
Dzięki Madziawiem ,czytam ale mam wiele obaw. Każdy ta stanowczo i wesoło opisuje że nie wiadomo czy to prawda?
.png)
.png)
Szukam dla dzieci fajnego miejsca , blisko plaży i jako baza wypadowa do pobliskich miast Sibernik Vodice[/quote]Andreas napisał(a):
.png)
Ewa Zuber napisał(a):Na Ciovo polecam szczególnie miejscowość Slatine. A jeśli chodzi o biuro podróży Coala Travel - jest sprawdzone przeze mnie, niezawodne i proponuje atrakcyjne ceny zakwaterowania. :lol:
.png)
.png)
Ewa Zuber napisał(a):Też wyjeżdżam z rodzinką w sierpniu (03.08 ). Wybieram się na Makarską Rivierę do miejscowości Pisak. Będzie to ósmy nasz wyjazd do tego fantastycznego kraju i co ciekawe zawsze w inne miejsce. Drogę mamy mniej więcej tę samą, ponieważ mieszkam niedaleko Mikołowa. Pozdrawiam Ewa Z :D :D :D
.png)
Andreas napisał(a):Ewa Zuber napisał(a):Też wyjeżdżam z rodzinką w sierpniu (03.08 ). Wybieram się na Makarską Rivierę do miejscowości Pisak. Będzie to ósmy nasz wyjazd do tego fantastycznego kraju i co ciekawe zawsze w inne miejsce. Drogę mamy mniej więcej tę samą, ponieważ mieszkam niedaleko Mikołowa. Pozdrawiam Ewa Z![]()
![]()
NO CZEŚĆ Ewo. Mieszkam w Tychach ito bliziutko Ciebie może ziomalka podrzuciłaby jakiś fajny apartamencik. Dla rodziny 2+2 no i droda , podróz Twoja do Chorwacji przydałaby się godna opisania mnie Andrzejowiadres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne