.png)
izula napisał(a):Ewo, a ja też mogłabym prosic o jakies namiary? Bedę wdzięczna za wszelkie informacje
.png)
.png)
Ewa Zuber napisał(a):Też wyjeżdżam z rodzinką w sierpniu (03.08 ). Wybieram się na Makarską Rivierę do miejscowości Pisak. Będzie to ósmy nasz wyjazd do tego fantastycznego kraju i co ciekawe zawsze w inne miejsce. Drogę mamy mniej więcej tę samą, ponieważ mieszkam niedaleko Mikołowa. Pozdrawiam Ewa Z![]()
![]()
.png)
Jarek36 napisał(a):Ewa Zuber napisał(a):Też wyjeżdżam z rodzinką w sierpniu (03.08 ). Wybieram się na Makarską Rivierę do miejscowości Pisak. Będzie to ósmy nasz wyjazd do tego fantastycznego kraju i co ciekawe zawsze w inne miejsce. Drogę mamy mniej więcej tę samą, ponieważ mieszkam niedaleko Mikołowa. Pozdrawiam Ewa Z![]()
![]()
Którędy jedziecie ? Też wybieram się 03.08 i też na Riwierę M. (Brela) i w dodatku z Katowic. Czytałem, że w piątki jest kiepsko w Austrii, może macie opanowaną jakąś sprawdzoną trasę ? Jazda jeden dzień czy z noclegiem ? Jadę pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość
Pozdrawiam
.png)
arturo72 napisał(a):Ja wyjeżdżam z Gliwic 29.07 też na Makarską.Wyjazd 19.00-Czechy,Słowacja,Węgry,Słowenia,Chorwacja (Karlovac 2-3h drzemki)-Brist-Przyjazd 30.07 godz.12-13.00
.png)
Jarek36 napisał(a):arturo72 napisał(a):Ja wyjeżdżam z Gliwic 29.07 też na Makarską.Wyjazd 19.00-Czechy,Słowacja,Węgry,Słowenia,Chorwacja (Karlovac 2-3h drzemki)-Brist-Przyjazd 30.07 godz.12-13.00
Dzięki. Też rozważam jazdę przez Węgry po naczytaniu się na forum o korkach w Austrii. Rozumiem, że drzemka w samochodzie? W zasadzie mam doświadczenie z jazdą przez 15 godzin non-stop przy czym powyżej 12 to już lekka męczarnia.
.png)
Jarek36 napisał(a):Ewa Zuber napisał(a):Też wyjeżdżam z rodzinką w sierpniu (03.08 ). Wybieram się na Makarską Rivierę do miejscowości Pisak. Będzie to ósmy nasz wyjazd do tego fantastycznego kraju i co ciekawe zawsze w inne miejsce. Drogę mamy mniej więcej tę samą, ponieważ mieszkam niedaleko Mikołowa. Pozdrawiam Ewa Z :D :D :D
Którędy jedziecie ? Też wybieram się 03.08 i też na Riwierę M. (Brela) i w dodatku z Katowic. Czytałem, że w piątki jest kiepsko w Austrii, może macie opanowaną jakąś sprawdzoną trasę ? Jazda jeden dzień czy z noclegiem ? Jadę pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość ;-)
Pozdrawiam
.png)
Jarek36 napisał(a):arturo72 napisał(a):Ja wyjeżdżam z Gliwic 29.07 też na Makarską.Wyjazd 19.00-Czechy,Słowacja,Węgry,Słowenia,Chorwacja (Karlovac 2-3h drzemki)-Brist-Przyjazd 30.07 godz.12-13.00
Dzięki. Też rozważam jazdę przez Węgry po naczytaniu się na forum o korkach w Austrii. Rozumiem, że drzemka w samochodzie? W zasadzie mam doświadczenie z jazdą przez 15 godzin non-stop przy czym powyżej 12 to już lekka męczarnia.
.png)
Jedziemy ósmy raz, ale mój mąż (45 latek), chce jechać koniecznie z noclegiem. Potem Zagrzeb - Split- Pisak. A tak na marginesie: czy wybierasz się w następny weekend na Targi Turystyczne GLOB?
.png)
Andreas napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Na wyspie Ciovo apartamentów beż liku, ale jak chcecie zwiedzać okolice, to radzę "zakotwiczyć" jednak na stałym lądzie, np.w Tribunj lub w Vodicach.
http://www.adria-island.org/pl/apartame ... nj/tribunj[/q
uote]
oglądałem stronkę, którą mi podesłałeś .Podoba mi się , ale ceny trochę wysokie 78 euro za dzień .Wiem,że 4 osoby to też dużo. Szukam do 50 euro.Jak byś coś wiedział byłbym b. wdzięczny. Pozdrawiam Andrzej
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne