Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
To i tak trochę ciekawsze kolory jak u nie Co do ziarna to trochę mało światła było i może zbyt wysoka czułość alo najlepiej zgońmy wszystko na fotosika bo u mnie wygląda to całkiem nieźle. Zdjęcia zmniejszał fotosik przy ładowaniu na stronę.
Robert ... ostatnia seria - bajka normalnie, jakby mi się teraz chciało wyjść z domu i iść do lasu, to bym poszła z aparatem - ale już ciemno jest, to mogę brakiem światła się zasłonic. Generalnie - rewelacja
Pewnie winnice sadzili po spożyciu innego wina. BeJur jakbyś teraz poszła robić zdjęcia to dopiero ziarno by było. Mam jeszcze trochę dzisiejszej jesieni, ale nie będą was już męczył.
BeJur napisał(a):To jest nerwowa żółć o kolor mi chodzi, taka z sinoniebieskim tłem, świecąca po oczach przez okna jeszcze na dole pare czerwonych samochodów zaparkowanych ... mówię Ci Malina ... masakra