mysza73 napisał(a):Ja tam jestem za tym, że która rocznica, to tyludniowa podróż![]()
Wyjątkowo głupi pomysł
mysza73 napisał(a):i popieram Beata W. ...
Ale tutaj to się zgadzam
..png)
mysza73 napisał(a):Bo Ty małolata jesteś, to pewnie na jakie 5-6 dni mogłabyś pojechać ...marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja tam jestem za tym, że która rocznica, to tyludniowa podróż![]()
Wyjątkowo głupi pomysł![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
mysza73 napisał(a):Bo Ty małolata jesteś, to pewnie na jakie 5-6 dni mogłabyś pojechać ...marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja tam jestem za tym, że która rocznica, to tyludniowa podróż![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
No właśnie ... i tu jest słaba strona tego pomysłuJanusz Bajcer napisał(a):mysza73 napisał(a):Bo Ty małolata jesteś, to pewnie na jakie 5-6 dni mogłabyś pojechać ...marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja tam jestem za tym, że która rocznica, to tyludniowa podróż![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wg tego pomysłu w przyszłym roku miałbym podróż 39-dniową.![]()
![]()
Przy obecnych środkach lokomocji mogłaby to być podróż dookoła świata.
Tylko jest jedna wielka bariera ...
Środków na podróż Janusz nie uzbiera.
.png)
Beata W. napisał(a):No dobra poświętowaliśmyPrzyłączam się do życzeń oczywiście
![]()
mysza73 napisał(a):Ja tam jestem za tym, że która rocznica, to tyludniowa podróż,
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja tam jestem za tym, że która rocznica, to tyludniowa podróż![]()
![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Wg tego pomysłu w przyszłym roku miałbym podróż 39-dniową.![]()
![]()
Przy obecnych środkach lokomocji mogłaby to być podróż dookoła świata.
Tylko jest jedna wielka bariera ...
Środków na podróż Janusz nie uzbiera.
mysza73 napisał(a):Piekara, jak nie zaczniesz pisać relacji, to Ty będziesz płacić ...
Beata W. napisał(a):No dobra poświętowaliśmyPrzyłączam się do życzeń oczywiście
ale ja bym na tą wrześniową Chorwację popatrzyła
mysza73 napisał(a):i popieram Beata W. ...
marze_na napisał(a):Ale tutaj to się zgadzam.
.png)
Ja pikole ...piekara114 napisał(a):No już, chwila.
Dobra dziś coś będzie, ale późno, bo po pracy mam w planie szycie sukienki, w kolorze amarantowym

.png)
mysza73 napisał(a):Chciałabym się upewnić, bo mam pewne podejrzenia ... Ty te sukienki to zakładasz raz i nie pierzesz tylko wyrzucasz![]()
![]()
No bo ile jedna baba może mieć kiecek ...![]()
![]()
![]()

.png)
Miała być z lnu do letnich butków (nawet o tych bucikach już pisałam), ale materiału nie zdobyłam, no i już jesień, więc będzie inna i cieplejsza, a cel to pod żakiecik do pracyBeata W. napisał(a):Oamarancik to chyba na jakąś imprezkę
![]()
No właśnie, dobrze prawisz.ruzica napisał(a):mysza73 napisał(a):Chciałabym się upewnić, bo mam pewne podejrzenia ... Ty te sukienki to zakładasz raz i nie pierzesz tylko wyrzucasz![]()
![]()
No bo ile jedna baba może mieć kiecek ...![]()
![]()
![]()
I to mówi ta, co samych serwetek i firanek ma od groma![]()
![]()
ruzica napisał(a):Ja to bym na tegoroczny Hvar popatrzyłaAle jak nie ma to dawaj te wrzesień
.png)
.png)
.png)
Dziękuję za uznaniesłoma79 napisał(a):jak typowy facet na sukienkach się nie znam, kolory rozróżniam trzy...ale szacun za robotę własnoręczną wyrażamtylko na tych drzwiach jakoś słabo leży ta czerwono-różowo-koralowa kiecka