piekara114 napisał(a): U nas tak źle nie ma. Wczoraj i dziś piękna pogoda.
Wczorajsze popołudnie całkiem...całkiem...ale dziś znów pochmurno...czyli standard...
Chciałbym tylko zaznaczyć...
...czy słońce...czy deszcz...jestem w relacji na bieżąco... 
.png)
ruzica
Zresztą z wątku Jaka jest aktualna pogoda wynika, że aż takiej tragedii nie ma
[quote="piekara114 napisał(a):Dla mnie jeśli Cro we wrześniu to max do 10, no 14 września, później bym już się nie brała, chyba, ze główny cel to zwiedzanie to wtedy termin fajny

.png)
Beata W. napisał(a):Marudzić to możemy widząc co dzisiaj za oknem.
.png)
Bo lazury w Cro to każdy widział ... ale deszcz i to taki, to tylko wybrańcy
.png)
piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):Marudzić to możemy widząc co dzisiaj za oknem.![]()
U nas dziś słońce, ale wczoraj to rzeka po oknie płynęła....
.png)
.png)
Beata W. napisał(a):ajdadi napisał(a):Cisza w relacji jak makiem zasiał...![]()
T całkiem jak u mnie, ale i u Ciebie miało cuś byćPewnie Beata się gdzieś weekendowała :?: Albo jakieś dłuuuugie grzybobranko
.png)
ruzica napisał(a):Beata W. napisał(a):ajdadi napisał(a):Cisza w relacji jak makiem zasiał...![]()
T całkiem jak u mnie, ale i u Ciebie miało cuś byćPewnie Beata się gdzieś weekendowała :?: Albo jakieś dłuuuugie grzybobranko
Sądząc po dacie ostatniego wpisu to się chyba tygodniowała![]()
.png)
piotrf napisał(a):ruzica napisał(a):Beata W. napisał(a):ajdadi napisał(a):Cisza w relacji jak makiem zasiał...![]()
Sądząc po dacie ostatniego wpisu to się chyba tygodniowała![]()
Bo grzybów mnóstwo całe , a w przeciwieństwie do zbierania - robota przy nich pomocników nie przyciąga . . .![]()
wogle
Pozdrawiam
Piotr

.png)
To tylko potwierdza moje założenia, że Cro to max. do 10, 14go września jeśli zależy nam na odpoczynku i uzupełnieniu witaminy D.Katerina napisał(a):Obecnie jestem na Pelješcu i mimo,iż po wczorajszych deszczach wyszło słońce, to temperatura pozostawia wiele do życzenia..Tydzień temu sławetne sztormy i ulewy, pierwszy tydzień września na Visie - 2 dni słońca, reszta to jugo i zachmurzenia.Ale przynajmniej gorąco było.
Zasiadaj wygodnie. Właśnie po 6 września było lepiej, ale te pierwsze dni to dla mnie średnie były....agata26061 napisał(a):Jestem i ja. Wybacz, ale dopiero nadrobiłam Twoją wrześniową relację zeszłoroczną. Tak sobie myślę i analizuję nasz zeszłoroczny również wrześniowy pobyt na campie Belvedere koło Trogiru od 1 do 10 września i wychodzi na to, że jeden dzień cały lało i jeden dzień do połowy. Reszta była słoneczna
Już nadrabiam zaległości, jeszcze dziś postaram się coś napisać....ajdadi napisał(a):Cisza w relacji jak makiem zasiał...![]()
Chciałabym, aby tak było, ale niestety ostatnie 2 tygodnie z życia wyjęte: najpierw choroba w rodzinie się przypomniała, a ostatnie 5 dni spędziłam na targach w Poznaniu, więc wczoraj dochodziłam do siebie podczytując relacje... W Poznaniu miałam okazję przejść przez Park Wilsona - piękne miejsce...ruzica napisał(a):Sądząc po dacie ostatniego wpisu to się chyba tygodniowałaBeata W. napisał(a):: Pewnie Beata się gdzieś weekendowała :?: Albo jakieś dłuuuugie grzybobranko![]()
U nas grzybów dalej całkiem sporo. Dziś o 11 podjechaliśmy kilka km w kierunku Zawoi i trochę rydzów, kilka dorodnych prawdziwków (pełna suszarka już na pełnych obrotach chodzi), a jeszcze zostało kilka podgrzybków i pociek... A długo nie byliśmy, raczej tak luźno sobie pospacerowaliśmy, bo ładną pogodę mamy...piotrf napisał(a):Bo grzybów mnóstwo całe , a w przeciwieństwie do zbierania - robota przy nich pomocników nie przyciąga . . .![]()
I dokładnie tak w 2015 roku zrobiliśmy, poddaliśmy się i 5 wrześniowych dni w Cro było pięknych i ciepłych.... Zapraszam na kolejną wrześniową Chorwację...Franz napisał(a):Można się pozbyć pokusy, ulegając jej...piekara114 napisał(a):Jak żyć, jak żyć bez Chorwacji…?No właśnie JAK?
To po co się męczyć, trzeba tam jechać, skoro serce wzywa.....
.png)