marcin10 napisał(a):Ja pamiętam z tamtych czasów ... Z jednego takiego wyjazdu przywiozłem do Polski pistolet wiatrówkę. Co to były za emocje jak to przemycałem do kraju, a potem ile radochy przy strzelaniu. Jest co wspominać
A z tego strzelałeś?

.png)
odrzut z eksportu kupiłem a Pewexie, długo i świetnie służył.
.png)
Tomasz W napisał(a):Arek napisał(a):Tomasz W napisał(a):Motorower Komar....
Miałem model 2350 w kolorze kanarkowym. Dobrze wyregulowany śmigał aż miło, nawet więcej niż dozwolone 40 km/h
Mój po 30 latach odpalił za drugim razem....
W nagrodę dostał nowy lakier, tapicerkę, linkę od gazu i parę drobiazgów... Wypolerowane chromy wyglądają naprawdę super....
![]()
Taka naprawa to super zajęcie...
Kevlar napisał(a):hajduczek napisał(a):u nas w domu był telewizor czarno-biały....w drewnianej obudowie.....z prawej strony pokrętło do zmiany programów......ale nazwa![]()
![]()
może ktoś pamięta
![]()
ale żałuję ,że go teraz nie mam......super pamiątka i ozdoba
U mnie było coś takiego o nazwie Lazuryt. Muszę zobaczyć czy nie stoi jeszcze na strychu w poprzednim domu.
.png)
SVIBANJ napisał(a):Jurek napisał(a):...
Teraz to muszę myszkę naładować, mówi, że jej prundu brakWynalazki
Jak to naładować ? Tak po prostu ?? Jako "weteran" powinieneś pokombinować.Może jakąś "baterejke" podłączyć, albo prostownik od enerdowskiej kolejki ...

.png)
hajduczek napisał(a):SVIBANJ napisał(a):Jurek napisał(a):...
Jak to naładować ? Tak po prostu ?? Jako "weteran" powinieneś pokombinować.Może jakąś "baterejke" podłączyć, albo prostownik od enerdowskiej kolejki ...
ze szprychy....."zrób to sam"
.png)
hajduczek napisał(a):SVIBANJ napisał(a):Jurek napisał(a):...
ze szprychy....."zrób to sam"
.png)