Vjetar napisał(a):słoma79 napisał(a): szybki rozładunek auta, jeszcze szybszy spacer po![]()
Ależ to pierwsze po przyjeździe smakuje...![]()
Pzdr
słoma79 napisał(a):Vjetar napisał(a):słoma79 napisał(a): szybki rozładunek auta, jeszcze szybszy spacer po![]()
Ależ to pierwsze po przyjeździe smakuje...![]()
Pzdr
wiem, że psuję obraz idealnego cromaniaka, ale pierwsze to wciągnąłem duszkiem jeszcze pod sklepem...to dopiero smakowało
algirdas napisał(a):I de al nie! Ale trafiłem. Zasiadam do czytania, bo w 2017 roku właśnie tam jedziemy. Po 3 razach w Breli zapuszczamy się w inne rejony. Pisz pisz, bo bardzo mnie interesuje gdzie tam zjeść i czy nie zbankrutuję przy okazji. Raczej nie gotujemy na apartmanie
słoma79 napisał(a):algirdas napisał(a):I de al nie! Ale trafiłem. Zasiadam do czytania, bo w 2017 roku właśnie tam jedziemy. Po 3 razach w Breli zapuszczamy się w inne rejony. Pisz pisz, bo bardzo mnie interesuje gdzie tam zjeść i czy nie zbankrutuję przy okazji. Raczej nie gotujemy na apartmanie
jest gdzie zjeść, jest gdzie wypić, a ceny bardzo normalne![]()
Kiedy jedziecie ? I jaki app?
Witaj
algirdas napisał(a):słoma79 napisał(a):algirdas napisał(a):I de al nie! Ale trafiłem. Zasiadam do czytania, bo w 2017 roku właśnie tam jedziemy. Po 3 razach w Breli zapuszczamy się w inne rejony. Pisz pisz, bo bardzo mnie interesuje gdzie tam zjeść i czy nie zbankrutuję przy okazji. Raczej nie gotujemy na apartmanie
Witaj
II połowa lipca. Apartamenty Luka. Bardzo mnie to cieszy, bo po pobycie w Breli stwierdziliśmy, że nie chce nam się kucharzyć, a za kolację dla 2 os z piwkiem płaciliśmy w okolicy 200 kun. czyli znośnie. A że knajpa niemalże na plaży, to warto.
słoma79 napisał(a):algirdas napisał(a):słoma79 napisał(a):algirdas napisał(a):I de al nie! Ale trafiłem. Zasiadam do czytania, bo w 2017 roku właśnie tam jedziemy. Po 3 razach w Breli zapuszczamy się w inne rejony. Pisz pisz, bo bardzo mnie interesuje gdzie tam zjeść i czy nie zbankrutuję przy okazji. Raczej nie gotujemy na apartmanie
Witaj
II połowa lipca. Apartamenty Luka. Bardzo mnie to cieszy, bo po pobycie w Breli stwierdziliśmy, że nie chce nam się kucharzyć, a za kolację dla 2 os z piwkiem płaciliśmy w okolicy 200 kun. czyli znośnie. A że knajpa niemalże na plaży, to warto.
No to możemy się minąć bo my od 31 lipca zaczynamy...w Poracie każda knajpa jest nad morzem![]()
Z tą kolacją to lekko się zmieścisz, chyba, że każdy codziennie owoce morza
Po Googlach widzę, że będziemy sąsiadami bo my u Majstrovičów pod 37 stacjonujemy
Powrót do Nasze relacje z podróży