pozdrawiam
Janka
.png)
.png)
marek leon napisał(a):Jestem pierwszy. Ciekawy początek. Czekam na ciąg dalszy.
elka21 napisał(a):Jestem i ja
Habanero napisał(a):Melduję się na pokładzie.
JoannaMaxel napisał(a)::D Brawo Michał !!! Zaczynam z wielkim uśmiechem![]()
![]()
![]()
dr.kokos napisał(a):Znajome miejsca będą, więc jestem
tyniolek napisał(a):No nareszciedługo wypatrywałam, w końcu ktoś się przełamał
będę śledzić oczywiście
-Katka- napisał(a):Živogošće Porat to nasze pierwsze spotkanie z Chorwacją.
Chętnie popatrzę, poczytam, powspominam
Janusz Bajcer napisał(a):Widzę nową relację![]()
I widzę jeszcze wolne miejsce w I rzędzie
AdamZ napisał(a):Też chętnie pośledzę relację. Zdjęcia potwierdzają że i kalkulatorkiem można coś fajnego zmajstrować
Bodek1 napisał(a):Siadam i czekam na cd.
Znając dobre zorganizowanie Wielkopolan ,myślę , że obok fotek dorzucisz trochę podsumowań, bo w Chorwacji nie byłem już 5 lat ,to świeże info sąsiedzkim okiem wskazane.
lotnikwsk napisał(a):Ostatnio mało nowych relacji![]()
więc nie da się przeoczyć![]()
croPablo napisał(a):Ehh jestem i JA. Wakacjowałem w Zivogosce Porat w 2015 roku i chętnie pozagladampozdrawiam.
janka.mik. napisał(a):Przyłączam się do czytających, byliśmy w lipcu br w Zaostrogu i odwiedziliśmy przy okazji Zivogosce Porat i Igrane, była to krótka wizyta, a tutaj chętnie zobaczę więcej.Zajawka pokazuje też, że trochę zwiedzaliście, więc tym bardziej będę zaglądać.
pozdrawiam![]()
Janka
olkas napisał(a):Jestem i ja. Jeśli mogę wiedzieć w jakim terminie byłeś?
.png)
słoma79 napisał(a):Witam wszystkich, którzy postanowili przyłączyć się do naszych pierwszych kroków w Chorwacji![]()
słoma79 napisał(a):za parę chwil polecimy dalej...tylko dajcie zdjęcia ogarnąć, bo trochę z marszu powstaje ta relacja
.png)
i zatankowany...ruszamy z Poznania około 5 rano.Kierunek Mönichkirchen, Gästehaus Franz Josef, no bo przecież to daleko i gdzieś trzeba odpocząć po drodze.Teraz już wiem, że nie trzeba, ale jest miło 

.png)
słoma79 napisał(a):DZIEŃ PIERWSZY...a właściwie zerowy...31.08.2016
..png)
Nefer napisał(a):słoma79 napisał(a):DZIEŃ PIERWSZY...a właściwie zerowy...31.08.2016
Dołączam i ja, coby na Živogošće Porat i okolice popatrzeć.![]()
Coś mi się tylko daty nie zgadzają, bo pisałeś w jednym z wcześniejszych postów, że wyjazd był w pierwszej połowie sierpnia![]()
.
Pzdr.

.png)
.png)
Hercklekot napisał(a):Zajawka bogata, bardzo chętnie poczytam, żeby troszkę uciec od szarej rzeczywistości. I chyba na jakąś wyspę też trafiliście ?