Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Istria w ciemno w szcycie sezonu??

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
scoolony
Plażowicz
Istria w ciemno w szcycie sezonu??

Nieprzeczytany postnapisał(a) scoolony » 07.07.2009 07:27

Witam, jestem tu nowy, ale naczytałem się już trochę o jeździe w ciemno do Chorwacji. Mimo to chciałbym spytać konkretniej.
Jako że chcę jechać samochodem pod koniec lipca we dwójkę, ciężko jest mi znaleźć coś przyzwoitego cenowo w necie (same drogie hotele, albo apartamenty ale dla większej ilości osób)...
I teraz pytanie do doświadczonych: dam radę znaleźć coś w miarę niedrogiego jadąc w ciemno w sezonie w okolicach Puli? Np. w Medulinie? Pisząc niedrogie mam na myśli coś do max. 40-45 euro za noc za pokój 2-osobowy...
A może ma ktoś jakiś ciekawy namiar? :)
Dzięki z góry ;)
kawowy
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawowy » 08.07.2009 09:25

Dołączam się jako nowy do tematu. Wiem, że temat był poruszany, ale tutaj z kolegą mamy bardzo konkretne zapytanie.
Ja ruszam 01.08 na tydzień. Ogólnie wiadomo, że się da, ale co z taką akcją w szczycie sezonu? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Ja dysponuję budżetem 35-40 EUR za apartamant. Jadę z dziewczyną. Nie potrzebujemy wielkich wygód, ale aneks jest niezbędny - prowiant mamy własny. No i chciałbym w miarę blisko plaży. Jest to realne?

Jeśli tak, to jaki scenariusz lepiej obrać? Lepiej jechać do większej miejscowości turystycznej z racji dużej ilości kwater (ale i dużo ludu), czy też realniejsze będzie znalezienie kwatery gdzieś w malutkim miasteczku? Prosiłbym o konkretne miejscowości i relacjie z poszukiwań w takim okresie.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 08.07.2009 10:03

mim zdaniem TAK. pokoi wolnych zawsze bylo sporo a 45 eurasow to jak za 2-ke wysoka kwota. jedz w ciemno

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje