Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Istria kwatera

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
themoon
Croentuzjasta
Istria kwatera

Postnapisał(a) themoon » 13.06.2008 16:33

Witam serdecznie wszystkich. Mam ogromną prośbę (szukałem)-czy mógłby ktoś polecić jakąś miejscówkę w okolicach Istrii (apartament). Jedziemy pierwszy raz do Chorwacji i nie ma to jak opinie bywalców. Ograniczeniem jest cena, ponieważ na dwa tygodnie za kwaterę chciałbym wydać ok 500 euro. Pozdrawiam serdecznie i czekam na info: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mogą być również inne regiony Chorwacji. Jeżeli faktycznie będzie warto to pojadę dalej.
ines
Cromaniak

Postnapisał(a) ines » 13.06.2008 18:35

Witaj,
W jakim terminie jedziesz?
Lubisz mieściny ciche czy jednak preferujesz większe i żeby coś sie działo:)?

Myślę, że na południe zawsze warto jechać i nie trzeba nikogo do tego zachęcać.
Trzeba to samemu zobaczyć :)
Za Splitem według mnie zaczyna się prawdziwa Chorwacja...
themoon
Croentuzjasta

Postnapisał(a) themoon » 13.06.2008 18:48

Jadę 05.07-19.07. Oczywiście termin płynny w granicach rozsądku. Mieściny lubię takie, żeby kwatere mieć na uboczu, ale jak chcę się rozerwać to mam gdzie wyskoczyć. Chociaż wolę bardziej zwiedzać i oglądać niż siedzieć i pić.
ines
Cromaniak

Postnapisał(a) ines » 13.06.2008 19:15

Istria jest ładna jednak mnie nie zachwyciła.
Warto pojechać na południe np. Riwiera Makarska, plw.Peljescac.
Czemu nie chcesz jechać w ciemno?W tym terminie spokojnie znajdziesz fajny apartament za rozsądna cenę, blisko morza:)
Tu podobne wątki..
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=19482
oraz dużo na forum..wystarczy poszukać;)
themoon
Croentuzjasta

Postnapisał(a) themoon » 13.06.2008 19:55

Dziękuję, ines. Na pewno skorzystam z Twoich rad. A jakie miejscowości Ty byś poleciła? Nie powiem, podniosłaś mi pewność wyjazdu w ciemno.
ines
Cromaniak

Postnapisał(a) ines » 13.06.2008 20:21

Polecam Ci szczególnie Piękna Riwierę Makarska, a tam Tucepi, Brela, Podgora, Gradac i dalej plw.Peljesac a tam np.Orebic:)
Jezdze w ciemno jak większość użytkowników na tym forum, bez obaw nie powinno być problemu:)
mirko
Rezydent

Postnapisał(a) mirko » 13.06.2008 20:32

ines napisał(a):Polecam Ci szczególnie Piękna Riwierę Makarska, a tam Tucepi, Brela, Podgora, Gradac i dalej plw.Peljesac a tam np.Orebic:)

Nie ma tutaj miejesca na reklamy :?
majeczka
Cromaniak

Postnapisał(a) majeczka » 13.06.2008 20:47

mirko napisał(a):
ines napisał(a):Polecam Ci szczególnie Piękna Riwierę Makarska, a tam Tucepi, Brela, Podgora, Gradac i dalej plw.Peljesac a tam np.Orebic:)

Nie ma tutaj miejesca na reklamy :?

Mirko... :lol: :lol: :lol:
Może jednak nawet trochę dalej niż Orebic np PODOBUCE. Wspaniała miejscowość... :lol: :D :lol:
patriks
Odkrywca

Postnapisał(a) patriks » 13.06.2008 22:13

Ja się wybieram do Poreca i w Puli też spędzę pewnie kilka wieczorów.

Pozdrawiam Mirka :)
ines
Cromaniak

Postnapisał(a) ines » 13.06.2008 22:18

mirko napisał(a):

Nie ma tutaj miejsca na reklamy :?

heheh..to w takim razie całe nasze forum to REKLAMA :)
tylko czego hmm..zastanówmy się.. :)
themoon
Croentuzjasta

Postnapisał(a) themoon » 16.06.2008 07:41

Mirko, a może Ty polecisz jakieś miejsce, w końcu jesteś miejscowy i chyba masz najlepsze rozenanie. Mam zamiar przeznaczyć 30 euro za dobę za pokój dwuosobowy. Może ktoś ma jakieś jeszcze propozycje? Czy zmieszczę się w tej cenie?
Ewa Góra
Odkrywca

Postnapisał(a) Ewa Góra » 16.06.2008 08:51

30 eur za pokój dwuosobowy, to i mało i dużo, wszystko zależy od tego jakie są Twoje preferencje dotyczące wyposażenia.Mało jest takich apartamentow gdzie płacisz za osobę.Większosc ma ceny podane za całosc.Wydaje się,że im mniej ludzi-tym cena wyższa.Raczej polecam byście wybrali sobe,czyli pokój z łazienka,lecz bez aneksu kuchennego.
W ubiegłym roku w Mali Losinj za extra apartament płacilismy,dokładnie w terminie, w którym jedziesz 90 eur.W tym roku jedziemy również w lipcu ,na Murter, i za apartament mamy cene 110 eur.Podobno może tam wejść 8 osob-my jesteśmy w 5-i cena jest taka sama za 5 czy za 8 .Na początku lipca jest dość duży wybór ,mniej ludzi ,więc może uda Wam sie zmieścic w założonym planie finansowym.Radziłabym jednak,byście nie jechali w ciemno.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.06.2008 09:33

themoon napisał(a):Mirko, a może Ty polecisz jakieś miejsce, w końcu jesteś miejscowy i chyba masz najlepsze rozenanie. Mam zamiar przeznaczyć 30 euro za dobę za pokój dwuosobowy. Może ktoś ma jakieś jeszcze propozycje? Czy zmieszczę się w tej cenie?

W lipcu za pokój dwuosobowy na Istrii w cenie 30 euro trudno.
Na zachodnim wybrzeżu Istrii polecam Funtana, Vrsar, Rovinj.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
themoon
Croentuzjasta

Postnapisał(a) themoon » 16.06.2008 10:05

Janusz, dziękuję! Bardzo przydatna strona. jednak jest możliwe, że zmięszczę się w tej cenie.
mirko
Rezydent

Postnapisał(a) mirko » 16.06.2008 10:18

Funtana to dobry wybor :wink:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone