themoon napisał(a):Historia z zeszłego roku od osób które właśnie mieszkały na kempingu w Chorwacji, nie pamiętam niestety miejscowości.
A może pamiętasz co tym osobom skradziono na kempingu
.png)
themoon napisał(a):Historia z zeszłego roku od osób które właśnie mieszkały na kempingu w Chorwacji, nie pamiętam niestety miejscowości.
.png)
themoon napisał(a):Dzięki wielkie wszystkim. Chyba przyjdzie mi jednak namiot zabrać. W każdym razie i tak warto. Pozdrawiam.
.png)
.png)
themoon napisał(a):Przykro mi, Jnuszu, ale chyba nie udzielę Ci szczegółowych odpowiedzi jeżeli chodzi o kradzieże. Do tej pory mój kontakt z Chorwacją, nawet przez osoby trzecie nie istniał. W zeszłym roku dopiero znajomi tam pojechali no i przywieźli tę historię.
.png)
.png)
themoon napisał(a):Januszu, gwoli wyjaśnienia-ich nie okradli. Tam po prostu była taka opinia. Tak, wiem, palnąłem na zasadzie "jedna pani drugiej pani" i przepraszam za to.
themoon napisał(a):Pozwolę sobie jeszcze skorzystać z Twojej wiedzy o Chorwacji: jeżeli nie Istria to gdzie? Lekko zniechęciłem się informacjami o natłoku turystów z Włoch, Niemiec i Austrii na Istrii. Czy im dalej na południe tym taniej? A może i ładniej?
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje