Istria - imprezka? ;)
napisał(a) makshh » 09.05.2009 01:41
witam wszystkich
pod koniec sierpnia wybieramy sie na istrie (ja poraz drugi, moich 2 kolegow pierwszy raz), w zeszlym roku bylem z rodzinka w rovinj, piekne miasteczko i plaze, jedziemy autkiem przez niemcy jako ze jestesmy ze szczecina, mamy troche ponad 20 lat, wiec jedziemy troche poszalec

, wybor padl na istrie i teraz nie bardzo wiemy gdzie sie dokladnie wybrac, spedzimy tam okolo 10 dni, zalezy nam na zyciu nocnym (w rovinj jest troche spokojnie - jedynie MONVI o ktorym moglby ktos napisac cos wiecej jak byl na jakiejs imprezie w tym klubie), pod koniec sierpnia raczej jest duzo roznych imprez z powodu konca sezonu, slyszalem ze duzo dzieje sie w Rabac, ale nie wiem jak tam z plazami i ogolnie atmosfera, pozostaje jeszcze jedna sprawa - jechac w ciemno czy zaklepac sobie w jakims biurze typu Adrialin nocleg (moim zdaniem w ciemno bez skrupolow:) ), jakmoglibyscie cos zaproponowac np. dobre miasteczko (baza) do jedno-dwudniowych wypadow tak jak np. z Rovinj do Porec chociaz nie wiem czy to akurat dobry przyklad

oczywiscie nie zalezy nam tylko na imprezowaniu, piekne plaze, widoki takze mile widziane

poprostu nie chcemy sie nudzic i jak najlepiej wykorzystac czas.
pozdrawiam CRO maniakow [;