.png)
.png)
LUKASQ napisał(a):Tak się zastanawiam do tych którzy jeżdżą typowo przez noc i na miejscu są gdzieś między 8:00 a 11:00.
Po dojechaniu jesteście przykładowo w stanie dodać 2 + 2 albo pamiętacie swoje imię ?
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Co do ciekawych widoków, to tak, właśnie ta autostrada austriacka, prowadząca przez wzniesienia, z zakrętami jest kwintesencją ciekawej podróży. I ja, zauważam którędy jadę, widzę to co mijam. Oczywiście jadę w ciągu dnia więc widoczność jest lepsza niż w nocy.
.png)
LUKASQ napisał(a):Tak się zastanawiam do tych którzy jeżdżą typowo przez noc i na miejscu są gdzieś między 8:00 a 11:00.
Po dojechaniu jesteście przykładowo w stanie dodać 2 + 2 albo pamiętacie swoje imię ?
.png)

.png)
Marlowe1994 napisał(a):Przełykać na austriackiej autostradzie to jedynie muszę ceny paliwaZazwyczaj w austrii jadę z prędkością ograniczenia plus 5km/h. Jeśli są zakręty i na znaku jest 100 to tak jadę i nic po aucie nie lata, ani rzeczy ani pasażer. Prawie non stop używam tempomatu. Nie mam doświadczeń z jakimiś zawalidrogami, to nie BiH i po jednym pasie na jezdni. Jedzie się płynnie bo mało kto tam świruje na drodze. Ale czytając co piszesz, to rzeczywiście jedź przez Węgry
.png)
smokp napisał(a):c) Google pokazuje mi odcinek na Węgrzech tuż przed Chorwacją drogi nr 86.. to jakaś jednopasmówka, krajówka? Czy źle mnie wstępnie prowadzi?
.png)
.png)
marekkowalak napisał(a):smokp napisał(a):c) Google pokazuje mi odcinek na Węgrzech tuż przed Chorwacją drogi nr 86.. to jakaś jednopasmówka, krajówka? Czy źle mnie wstępnie prowadzi?
Dobrze Cię prowadzi - Route 86 od Szombathely przez Zalabaksę do Redics to droga krajowa, w ogromnej większości jednopasmowa. Tyle, że z nową nawierzchnią po niedawnych remontach i jedzie się tamtędy przyjemnie. A na pewno przyjemniej niż opisywanymi przez Ciebie zakrętami na austriackiej A2 od Wiener-Neustadt do Grazu.
.png)
marekkowalak napisał(a):smokp napisał(a):c) Google pokazuje mi odcinek na Węgrzech tuż przed Chorwacją drogi nr 86.. to jakaś jednopasmówka, krajówka? Czy źle mnie wstępnie prowadzi?
Dobrze Cię prowadzi - Route 86 od Szombathely przez Zalabaksę do Redics to droga krajowa, w ogromnej większości jednopasmowa. Tyle, że z nową nawierzchnią po niedawnych remontach i jedzie się tamtędy przyjemnie. A na pewno przyjemniej niż opisywanymi przez Ciebie zakrętami na austriackiej A2 od Wiener-Neustadt do Grazu.
.png)
.png)
.png)
smokp napisał(a):marekkowalak napisał(a):smokp napisał(a):c) Google pokazuje mi odcinek na Węgrzech tuż przed Chorwacją drogi nr 86.. to jakaś jednopasmówka, krajówka? Czy źle mnie wstępnie prowadzi?
To jeszcze jedno dopytam, czemu piszesz o Redics...? Google mnie prowadzi przez Lenti przełajem/skrótem i potem do Letenye... Czy dobrze rozumiem że Twoja rekomendacja to przez Redics i potem Słowenia i Chorwacka Mursko Sredisce?
.png)
pap81 napisał(a): Jeśli chodzi o autostradę w Austrii to nie przypominam sobie jakiś mega zakrętów. Normalna droga między wzgórzami. Tyle że trzeba uważać na IGL-e i fotoradary. Więc miłej i bezpiecznej podróży.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi