Pozdrawiam i dziękuję
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Cypis78 napisał(a):witam! mam pytanie odnośnie takiej kwestii, na stronie opisującej hotel zaton holiday village jest wzmianka tego typu "W cenie najmu: prąd, woda, opłata klimatyczna, końcowe sprzątanie. Zmiana pościeli 1 x tydzień. Zmiana ręczników 2 x tydzień. " czy to prawda??
jesli tak to oznaczałoby to że reczników nie musimy zabierac bo dostaniemy tak, a sa to takie duże kapielowe czy zwykłe małe
.png)
P_A_T napisał(a):Witam serdecznie!
Wybieram się z rodzinką do ZHV i potrzebuję waszej dorady.
Planujemy wyjazd 15.09, na miejscu będziemy 17.09, chcemy być dwa tygodnie, jednak w cenniku ostatni termin to 26.08. Czy to oznacza, że w dalszym terminie ośrodek będzie nieczynny?
Czy ma sens jechać tam, w drugiej połowie września, mam na myśli tamtejsze atrakcje (animacje, dmuchańce itd)? Jedziemy z dwójką dzieci (2 i 6).
Interesuje nas apartament 4 os. ****, rezerwować coś teraz, czy jednak jechać w ciemno i wybrać na miejscu, bo będą wolne?
I jeszcze jedno pytanie, nie całkiem w tym temacie, czy z północy Polski lepiej jechać przez Niemcy, czy przez Polskę?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam Patrycja
.png)
.png)
.png)
Natko_ napisał(a):, czy można autem parkować koło mobile home'ów, czy na jakimś ogólnym parkingu?
Jeśli na ogólnym, to jak daleko on jest i czy auta są tam bezpieczne?

.png)
Ania W napisał(a):Autko zostawiasz na dużym parkingu w lasku na terenie zamkniętym, na campingu. Niestety nie można podjechać blisko mobile- home,ów.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Hm, czy aby na pewnoDawno w Zatonie nie byłem, ale mobil-homy są na terenie kempingu, skoro można wjechać autem z karawanem lub z namiotem i postawić obok auto, to nie wiem czemu nie można pod te kempingowe
![]()

.png)
.png)
Auto zawsze stawiasz przy "Mobil Home"Ania W napisał(a):Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze na ten temat wypowie.![]()
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje