beatabm napisał(a):Dopiero odnalazłam Twoją relację, połknięta w całości na razZostaję tu na dobre jeśli pozwolisz
Cześć
.png)
beatabm napisał(a):Dopiero odnalazłam Twoją relację, połknięta w całości na razZostaję tu na dobre jeśli pozwolisz
.png)
słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):Dopiero odnalazłam Twoją relację, połknięta w całości na razZostaję tu na dobre jeśli pozwolisz
Cześćpozwalam
ale jak widzisz wody tu mało i nikt nie cyca...co najwyżej piwko wieczorem...niestety ubiegłoroczne Bieszczady powoli kończę
ale już układam plan na październik, więc na pewno będzie ciąg dalszy
.png)
.png)
Roxi napisał(a):Tak pisaliśmy o Wetlinie w październiku i zaczęłam rozmawiać z Łomiankową i... pozdrawiam z Łomiankowej DolinyTrafił się spontaniczny kilkudniowy wyjazd, bo usłyszałam że nie załatwię noclegów jak nie przyjadę... no to jestem.
Pozdrowię Wetlinę od Was <3
.png)
pogoda średnia, ale do wyjścia w góry się nadaje, czasem troszkę pokropi, czasem wyjdzie słonko, za to na górze podobno strasznie, ale to strasznie wieje .png)
marze_na napisał(a):Nefer napisał(a):słoma79 napisał(a):idziemy dobrze nam znanym szlakiem...
Oj dobrze znany ten szlak.
A u mnie z kolei to najmniej uczęszczana bieszczadzka połonina. Nie żeby była jakaś brzydka, ale zniechęca mnie ta ogromna popularność tego szlaku
.
.png)
.png)
słoma79 napisał(a):Zazdroszczę...pozdrów bardzo...ale rozumiem, że piwo w Bazie w październiku aktualne ?
słoma79 napisał(a):Jakie warunki w górach ?![]()