Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AdamSz
Cromaniak

Postnapisał(a) AdamSz » 08.02.2011 18:18

Co tu dużo gadać, fuks, nie fuks. Patrzcie na PAT ! Łapiecie :wink:
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 08.02.2011 18:49

Może napiszesz coś więcej ?
AdamSz
Cromaniak

Postnapisał(a) AdamSz » 08.02.2011 18:59

Spółka ma bardzo dobre fundamenty. Dotychczas dobre wyniki, chociaż bez rewelacji, ale bardzo ciekawe perspektywy. Do końca stycznia była totalnie zdołowana,a od początku lutego - szpica 8O . Troche tego walorka nabyłem, ale mam wrażenie, że za mało :wink: :wink: :wink: :wink:
Oczywiście, nie namawiam, raczej zwracam uwagę. Pozdr.
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 08.02.2011 19:01

AdamSz napisał(a):Spółka ma bardzo dobre fundamenty. Dotychczas dobre wyniki, chociaż bez rewelacji, ale bardzo ciekawe perspektywy. Do końca stycznia była totalnie zdołowana,a od początku lutego - szpica 8O . Troche tego walorka nabyłem, ale mam wrażenie, że za mało :wink: :wink: :wink: :wink:
Oczywiście, nie namawiam, raczej zwracam uwagę. Pozdr.

dzisiaj już nie będę gmerał w necie, ale jutro przyjrzę się jej "czule"

pozdrav
AdamSz
Cromaniak

Postnapisał(a) AdamSz » 08.02.2011 19:10

Mam wrażenie - b. warto . Pozdr.
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 08.02.2011 19:22

PATENTUS.
Popatrzyłem (lekko i delikatnie)
Wynik finansowy - ok
Ale juz historia firmy tj. oficer MO i reszta z kopalni - działająca na rzecz ..kopalni.
Popatrz co się wyrabia w Radzie Nadzorczej .... sama rodzina. Na dodatek jeszcze małolata (89 r), córeczka kochana ..też w radzie nadzorczej. Śmiech na pustej sali.
Niby to nie ma nic do rzeczy, przecież mówimy o pieniądzach ale niesmaczek (dla mnie) pozostaje. Nie lubię takich sytuacji.
AdamSz
Cromaniak

Postnapisał(a) AdamSz » 08.02.2011 19:58

tj. oficer MO

hehehe, raczej pierwsze słyszę, coś o policji to słyszałem. Woka, nie patrz na to, patrz do przodu. Zobacz jakie tuzy siędza w karen i w petrolu. Przekrętasy ???. A może to i dobrze, że spóła rodzinna, ważny zdrowy rozwój dla własnej kieszeni, logiczne, co nie ? pozdr.
....
Oczywiście, nie namawiam. Krótko, propozycja, spółka podoba się lub nie i end. Mi się podoba. :wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 08.02.2011 20:14

woka napisał(a):PATENTUS.
.... sama rodzina.

Zlokalizowałeś może ,,siostra macochy"?
Spółka rodzinna.Dobrze czy żle?
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 08.02.2011 20:16

AdamSz napisał(a):
tj. oficer MO

hehehe, raczej pierwsze słyszę, coś o policji to słyszałem.

Cytuję:
...... W 1980 r. ukończył Studium Podyplomowe Akademii Spraw Wewnętrznych w Łodzi ( uzyskał stopień podporucznika MO)...
Tu link: http://gf.patentus.pl/zarzad.html .... popatrz też na Radę Nadzorczą.

W zasadze to masz rację ale może być dokładnie na odwrót.

Żeby było jasno ..nic do Milicji, Policji nie mam, tzn. mam kilku dobrych znajomych z tych formacji.
Jednak jak wszędzie, tam też znajdowali się cwaniacy. Lata zawiązywania się tej firmy to lata weryfikacji a dla reszty społeczeństwa .. hulaj dusza piekła nie ma.
Może jestem zbyt ostrożny ale tak się składa, że jestem chyba nadmiernie uczulony na tzw. cwaniaczków. Nie lubię ich i już.
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 08.02.2011 20:36

AndrzejJ. napisał(a):
woka napisał(a):PATENTUS.
.... sama rodzina.

Zlokalizowałeś może ,,siostra macochy"?
Spółka rodzinna.Dobrze czy żle?

Nie jestem wróżbitą więc nie mogę nic wywróżyć. :wink:

Dobrze - ponieważ dbają o swój majątek, to ich miejsce pracy.
Źle - ponieważ nieciekawe sprawy mogą być utajniane.
Są przecież upadłości na których się traci i "upadłości" na których niektórzy zarabiają.
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 08.02.2011 20:54

generalnie przejrzystość w strukturze spółki jest wskazana, takie zależności nie są dobrze widziane, ale jutro poczytam na spokojnie
AdamSz
Cromaniak

Postnapisał(a) AdamSz » 08.02.2011 21:21

Akurat do tych spraw to nie ma jakiegos większego ale. Problem jest inny, czy spółka wywiąże się ze swoich projektów ? Ale my tu gadu gadu, a spółka ucieka. Ja na tym kończę. Rzuciłem sygnał, każdy robi co uważa. hej.
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 08.02.2011 22:00

woka napisał(a):
AdamSz napisał(a): .. hulaj dusza piekła nie ma

chodzi Ci o etykę ?cz. 2
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 09.02.2011 07:36

AdamSz napisał(a): Ale my tu gadu gadu, a spółka ucieka. Ja na tym kończę. Rzuciłem sygnał, każdy robi co uważa. hej.
:lol: :wink:
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 09.02.2011 08:28

AdamSz napisał(a):Co tu dużo gadać, fuks, nie fuks. Patrzcie na PAT ! Łapiecie :wink:

Adam zapewne wiesz co robisz ale ja poczytałem forum tego PAT.
Co piszą ? ...ano to, że jak jest powyżej 3,0 zł to sprzedawać, kupować jak jest np. 2,7 zł. Wiekszość dyskutantów już sprzedała, kilku zostało i się martwi.
Nie mam odwagi tego kupić. Trzeba by tysiące akcji aby coś zarobić-stracić. Kilka groszy na akcji - tak to się kształtuje.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone